Harrastustoiminta käynnistyy vaiheittain

8.5.2020

Yleisurheilukoulut käynnistyvät 1.6.

Reipas käynnistää harrastus- ja valmennustoimintansa vaiheittain touko-kesäkuun aikana. Koulujen alkaessa 14.5. myös harrastustoiminta vapautuu ja harjoittelu kymmenen hengen ryhmissä on mahdollista. Reippaan nuorisovalmennusryhmät aloittavat harjoittelun tuolloin, mutta jatkossakin huomioimme tarkasti valtionhallinnon, paikallisviranomaisten ja Kuopion kaupungin antamat ohjeet.

Harjoituksissa tulee huomioida riittävät turvavälit, hygienia eikä harjoituksiin saa missään nimessä tulla sairaana tai toipilaana. Myös kaikki muut yleisesti annetut ohjeet tulee kaikkien osallistujien huomioida harrastaessa.

Kesäkuun 1. päivänä pyörähtävät käyntiin odotetut lasten ja nuorten harrasteryhmät. 3-17-vuotiaiden harrastustoiminta tapahtuu Väinölänniemen urheilukentällä, Väinölänniemen ulkoilualueella tai muilla yleisurheiluun soveltuvilla harjoituspaikoilla. Tarkennuksia ryhmien aikatauluihin ja harjoituspaikkoihin on luvassa sitä mukaa, kun saamme tietoa liikuntapaikkoihin liittyvistä rajoituksista tai säännöistä. Toivomme lämpimästi, että seuraatte aktiivisesti Reippaan nettisivuja ja some-kanavia, joissa pyrimme tiedottamaan ajantasaisesti ja pikaisesti asioiden selkiytyessä. 

Keväältä väliin jääneet harjoituskerrat korvataan aiemmin ilmoitetusti alkukesän harjoituksissa. Korvaavia kertoja on yhteensä kuusi kappaletta. Korvaaviin kertoihin osallistumisen edellytyksenä on, että harrastusmaksu on kevään ajalta suoritettu. 

Jotta saamme osallistujalistat ajantasalle ja tarkistettua ryhmäkoot kaikkien ryhmien osalta, on erittäin tärkeää, että huoltajat ilmoittavat lapsen osallistumisen tai poisjäännin korvaaviin kertoihin. On myös tärkeää, että huoltajat varmistavat lapsen ilmoittautumisen olevan voimassa myös kesällä. Viikon 20 aikana käymme läpi osallistumislistat ja mikäli ilmoittautuminen ei ole kesäksi voimassa, siirretään harrastaja ainoastaan korvaavien kertojen listalle. Näin saamme vapautettua paikkoja uusille harrastajille.

Ilmoittautumisia ryhmiin voi tehdä jatkuvasti ja tällä hetkellä ryhmissä on tilaa uusille tulijoille. Nuorimpien harrastajien ryhmät täyttyvät nopeasti, joten suosittelemme pikaista ilmoittautumista.