UKK- Usein kysytyt kysymykset

27.5.2020

Löytyisikö täältä vastaus kysymykseesi?

Mitä tarkoitetaan korvaavilla kerroilla?

Korvaavilla kerroilla tarkoitetaan koronan vuoksi väliin jääneitä yleisurheilukoulukertoja. Niitä on on yhteensä kuusi kappaletta. 

Kuka voi osallistua korvaaville kerroille?

Korvaaville kerroille voivat osallistua kevään 2020 ryhmissä olleet harrastajat, joiden harjoitusmaksut keväältä 2020 ovat maksettu.

Milloin korvaavia kertoja järjestetään?

Korvaavat kerrat ovat ajalla 1.6.-9.7.2020. Niitä ei voi siirtää myöhemmälle kesään tai uuden toimintakauden alkuun.

Milloin harjoitukset alkavat?

Yleisurheilukoulujen harjoitustoiminta käynnistyy 1.6. maanantaina. Viimeinen harjoitusviikko kesäkaudella 2020 on viikko 33.

Mistä tiedän harjoituspaikat ja ajat?

Harjoitusajat ja paikat löytyvät Reippaan kotisivuilta Yleisurheilukoulut-välilehdeltä. Kun toiminta on käynnistynyt, ohjaajat tiedottavat ryhmiensä Whatsappissa mahdollisista muutoksista mm. aikataulu, harjoituspaikka, tarvittavat välineet. Varmista, että sinut on lisätty Whatsapp-ryhmään.

Ovatko harjoitukset aina ulkotiloissa?

Reippaan kesäharjoitukset ovat aina ulkona. Käytössämme ei ole sisäliikuntatilaa kesäisin. Harjoituksiin on tärkeä pukeutua säänmukaisesti.

En tiedä, mihin ryhmään lapseni ilmoitin?

Ota yhteyttä Reippaan toimistoon.

Haluan peruuttaa ilmoittautumisen?

Ks. edellinen.

Miten laskutus tapahtuu?

Laskutamme ensisijaisesti sähköpostilla. Lasku lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Suosittelemme, että tarkistatte roskapostikansion tms., mikäli lasku ei ole Saapuneiden viestien joukossa kesäkuun lopussa. Kesän laskutus toteutetaan 11 viikon harjoittelun perusteella.

Mikäli haluatte paperilaskun, otattehan yhteyttä toimistoon.

Verkkolaskutuksen käyttöönotto on työn alla.

Mistä saan jäsenkortin tai yu-koululaisen t-paidan?

Ohjaajat jakavat jäsenkortit harrastajille toiminnan alussa. Voit myös pyytää heiltä jäsenkortin. T-paitoja jaetaan kesän aikana. Ilmoitattehan paidan koon ohjaajille. Jäsenkortit ja t-paidat ovat noudettavissa myös toimistolta sovitusti.

Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuminen ei onnistu, miksi?

Reipas lunastaa lisenssit harrastajille kesäkuun alun aikana. Kun lisenssi on voimassa, pääsette tekemään ilmoittautumisen kilpailukalenteri.fi kautta. 

Lisenssiin ei kuulu vakuutus 14 v. tai sitä vanhemmille.