HJG Kilpaillaan ensi viikonloppuna

6.7.2020

Lue lisätietoja HJG:n pysäköinnistä ja järjestelyistä.

Hannes Junior Games kilpaillaan tulevana viikonloppuna 

Paikalla palvelee Ana-Sport myyntiliike, josta löytyy laaja valikoima urheiluvälineitä. Isompiin tilauksiin suositellaan olemaan yhteydessä etukäteen Hannu Liimattaan puh. 040 715 8441.

 

Aluekartasta voi katsoa lisätietoa stadion alueesta ja ympäristöstä.

TÄSTÄ pääset katsomaan Aluekarttaa.

 

Sallitut parkkipaikat löydät pysäköintikartasta. Huomioithan auton parkkeeraamisen vain sallituille paikoille.

TÄSTÄ pääset katsomaan Väinöläniemen pysäköintikarttaa

TÄSTÄ yleistä tietoa väinöläniemen alueen pysäköinnistä.

Huomioithan maastopysäköintisäädökset. Peräniemen kasinon pihaan on myös mahdollista jättää autoja parkkiin. Stadionalueen pysäköinti on varattu ensisijaisesti toimitsijoille.

 

Tänä vuonna kisatapahtumassa ei ole kioskia, joten omien eväiden ottaminen on suositeltavaa. Lähimmät kaupat ovat sataman K-market (Minna Canthin katu 4) ja Sataman Sale (Kauppakatu 7). Lähellä olevia ravintoloita ovat Ravintola Wanha Satama sekä Cafe satama.

 

Muistathan noudattaa kilpailijana, valmentajana ja katsojana AVI:n ja THL:n sekä Suomen Urheiluliiton yleisiä ohjeistuksia ja säädöksiä liittyen koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn. Turvaväleistä tulee huolehtia kansliassa, verryttelyssä, suorituspaikoilla ja katsomossa. Ethän tule kisapaikalle, mikäli tunnet olosi sairaaksi tai olet sairaana. Käsienpesu tulee tehdä ennen ja jälkeen kisasuoritusta. Kisapaikalla on tarjolla käsidesiä, mutta suosittelemme kuljettamaan mukana myös omaa desinfiointiainetta. 

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta ja hygieniasta.

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus