Sinustako Reippaan yleisurheilukoulujen ohjaaja?

3.8.2020


Ota pian yhteyttä ja kysy tarvittaessa lisätietoja

Haemme 31.8. alkavalle syyskaudelle ohjaajia yleisurheilukouluihin ja perheliikuntaryhmiin! Jos olet innostava, napakka ja asioihin ottautuva, omaat kokemusta ohjaustyöstä yleisurheilun tai muiden lajien parista saatat olla etsimämme henkilö. 

Lajituntemusta tarvitaan enenevässä määrin 6-vuotiaiden ryhmistä ylöspäin, perheliikunnan ja Naperot-ryhmien harjoittelussa korostuu monipuolisten liikuntataitojen ohjaaminen ja opettaminen sekä ryhmässä toimimisen taitojen harjoittelu ohjaajan johdolla. 

Sinun tulee olla omatoiminen ja vastuuntuntoinen, omasta liikunnallisesta ja lajitaustasta on aina hyötyä ohjaustyössä. Innostava asenne ja kärsivällisyys ovat tarpeen ohjaatyössä. Koulututamme ohjaajat tehtävään, mutta aiempi ohjauskoulutus ja -kokemus (vaikka muidenkin lajien parista) on hyvä lisä, jota arvostamme.

Työtä on keskimäärin kahdesta kolmeen tuntiin viikossa. Ryhmämme harjoittelevat mm. Väinölänniemellä/Kuopio-hallissa, Hatsalan, Jynkän, Pitkälahden, Hiltulanlahden ja Snellmanin kouluilla iltapäivä ja ilta-aikaan. Työ sopii hyvin opiskelijoille. 

Otathan yhteyttä pikaisesti toimisto(a)kuopionreipas.fi tai puhelimitse 050 3612596 (Maarit Viljakainen).