Minttu Turuselle pronssia SM-kisoista

13.8.2020


Kalevan Kisat käyntiin Turussa

Minttu mitalin makuun

Nuorten T/P 16-17-vuotiaiden SM-kilpailut järjestettiin Pedersöressä 7.-9.8. 16-vuotias Minttu Turunen nappasi SM-kisoista pronssimitalin T16 keihäänheitosta. Mitali olikin odotettu ja toivottu, sillä Turunen on kehittynyt parin viime vuoden aikana pitkin harppauksin ja menestystä ja tulosparannusta on tullut hienosti. 

Turunen oli itse tyytyväinen suoritukseensa. "Fiilikset olivat hyvät ennen kisaa ja heitot tuntuivat verryttelyssäkin hyviltä. Ekan heiton jälkeen tiesin, että kisasta hyvä ja toisella heitolla tulikin oma ennätys! Loput heitot suuntautuivat liian ylös, mutta tasainen sarja tuli heitettyä. Kaikenkaikkiaan hyvä ja onnistunut kisa."

Vielä kerran koko seuran puolesta onnittelut Minttu!

Kalevan Kisat käyntiin Turussa

Kesän 2020 Kalevan Kisojen päänäyttämö on Turussa, jossa vietetään oikeaa yleisurheilun superviikkoa. Paavo Nurmi Games avasi kisaviikon ja tänään torstaina käynnistyvät kotimaisen yleisurheilun tärkeimmät mittelöt. 

Reippaan joukkue kutistui useiden loukkaantumisten vuoksi pieneksi. Turkuun matkaavat kuulantyöntäjä Eveliina Rouvali, kolmiloikkaaja Ilpo Kantanen, pikajuoksijat Juho Pirskanen (400 m) ja Elias Sopo (100 m) sekä keihäänheittäjä Taneli Juutinen. 

Loukkaantumiset sekoittivat muun muassa Maria Murtorinne-Taskisen, Anne-Marika Partasen, Pihla Hokkasen, Kirsi Pekkasen ja Joona Kokkolan kisasuunnitelmat. Väinö Klemola näytti nousevan rankingista mukaan, mutta jäi niukasti viivan alle. Nuorista haastajista Kiia Paanila jäi kisarajoista, ja Isla Hahl ja Mette Lukin ovat toipumassa loukkaantumisesta kisakuntoon.

Ensi viikolla Kemin 19-22 SM-kisoissa Reippaasta ovat mukana Kiia Paanila, Elias Sopo ja Richard Liemula.