Onneksi olkoon Tähtiseura!

10.12.2020


Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa

Tähtiseurojen verkosto muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Reippaan kehitystyö, monipuolinen toiminta lasten ja nuorten liikuttamisessa, suunnitelmallinen urheilijanpolku ja valmennustyö on huomioitu Olympiakomiteassa. Lähdimme keväällä 2020 hakemaan Tähtiseura-statusta ja työn tulos on tässä - Kuopion Reipas on Tähtiseura! 

Fiilikset ovat sekä prosessiin osallistuneiden että koko seuran puolesta iloiset ja tyytyväiset. Reippaassa on pitkään tehty hyvää työtä ja nyt kaikki saatiin konkreettisesti koottua yhteen. Valmennuslinja ja urheilijanpolku ovat olleet jo olemassa, mutta nyt ne saatiin paremmin esiin. Tähtiseura-tunnuksen saavuttamiseksi luotiin paljon uutta ja toivottavasti saamme ensi kevään aikana jalkautettua asioita lisää käytäntöön ja reipaslaisten tietouteen.

Toivomme, että jokainen reipaslainen on jatkossa ylpeä seurasta ja sen toiminnasta! Tämä on yhteinen saavutus ja yhdessä jatkamme kehitystyötä. Mun seura on Kuopion Reipas!

Seurasydämellä

Maarit, Matti ja Iida

Tähtiseura-toiminta 

https://www.kuopionreipas.fi/seura/tahtiseuratoiminta/