Tärkeä tiedote koronaviruksen vaikutuksista Kuopion Reippaan toimintaan

30.1.2021

Kuopion kaupungin liikuntatilat sulkeutuvat 30.1.-12.2.2021 väliseksi ajaksi.

Lasten ja nuorten yleisurheilukoulut, valmennusryhmät sekä kuntoliikuntaryhmät siirtyvät harjoittelemaan ulkotiloihin 30.1.-12.2.2021 väliseksi ajaksi Kuopion kaupungin johtoryhmän suositusten mukaisesti ja sisäliikuntatilojen sulkemisen vuoksi. Sulku käsittää mm. koulujen liikuntasalit ja sisäliikuntatilat.

Ryhmien harjoituspaikat tiedotetaan ryhmäkohtaisesti ohjaajien sekä valmentajien toimesta.
Pakkasraja ulkoharjoituksilla on -15 astetta.

Tärkeää on edelleen muistaa noudattaa suosituksia ja ohjeita. Harjoituksiin tullaan vain terveenä!

Lisätietoja toiminnanjohtaja Jonna Kettunen, toimisto@kuopionreipas.fi tai 050 361 2596

 

Lainaus Kuopion kaupungin tiedotteesta liikuntapaikkojen osalta.

VIRALLINEN TIEDOTE 29.1.2021

Kuopion kaupungin hyvinvointipalveluita rajoitetaan lyhytaikaisesti 30.1.2021 alkaen – ennakoinnilla halutaan estää tautitilanteen paheneminen

Kuopio on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen 18.1.2021 ja tilanne on edelleen vakava. Kuopion kaupungin johtokeskuksen johtoryhmässä päätettiin tänään 29.1. uusista toimista ja rajoituksista, ettei tauti tarttuisi laajasti ja Kuopio joutuisi leviämisvaiheeseen.

Kaupungin hyvinvointipalveluissa halutaan uusilla suosituksilla ja rajoituksilla suojata erityisesti riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä sekä estää tartuntojen leviäminen. Tällä ennakoinnilla rauhoitetaan tilannetta ja pyritään välttämään pidempiin sulkuihin joutuminen. Kyseessä on lyhytaikainen toimenpide kaikkien yhteiseksi hyväksi. Meillä jokaisella on nyt vastuu noudattaa ohjeita.

Liikuntapaikkapalvelut

Seuraavat Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan asiakkailta 30.1.-12.2.2021 väliseksi ajaksi:

  • Kuntolaakson ja Tahko Span uimahallit
  • Kuopion kaupungin hallinnoimat kuntosalit
  • Kuopion kaupungin sisäliikuntatilat (mm. Kuopio-halli, Lippumäen ylipainehalli ja Niiralan jäähalli) 
  • Koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö
  • Ulkoliikuntapaikkojen pukukoppitilat

Rajoitukset eivät koske yli 18-vuotiaiden maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua Kuopion alueen urheiluakatemian 1. ja 2. tason urheilijoille.  

Rajoituksia tarkastellaan uudelleen 4.2.2021 mennessä. Tuolloin arvioidaan toiminnan mahdollinen jatko, alkaen alle 18-vuotiaiden harjoittelutoiminnasta 13.2.2021 alkaen.

Kuopion kaupunki suosittelee, että peli- ja kilpailumatkat perutaan toistaiseksi.

 

Rajoitukset eivät koske ulkoliikuntapaikkoja, ja Kuopion ulkoliikuntamahdollisuudet ovatkin juuri nyt parhaimmillaan. Jäämaratonrataa on auki 1 km ja 3 km lenkit, muutkin ulkojäät hyvässä luistelukunnossa ja laduilla lunta riittää. Katso lisää luistelumahdollisuuksista: https://liikkuvakuopio.fi/ulkojaat/  sekä ajankohtainen tieto latujen kunnosta: https://kunto.fluentprogress.fi/LATUKUOPIO   

Lisätietojen antajat: