Lempäälän ja Nurmijärven SM-kisa kuulumiset

17.8.2022

Nuorimpien ikäluokkien Suomen mestaruuksista kilpailtiin  12. -14.8 helteisenä viikonloppuna.

14-15- vuotiaiden osalta Nurmijärven Klaukkalassa ja 16-17- vuotiaiden osalta Lempäälässä

Hakkarin kentällä.

Lempäälässä Jemina Herranen kisasi osallistumalla 17-vuotiaitten 100 ja 200m:lle. Jemina kellotti 100m:n alkuerissä ajan 13,61 sekä 200m:n ae 28,19. Ajoilla ei tällä kertaa jatkojuoksuja irronnut.

Klaukkalassa Eevert Happonen onnistui hyvin molemmilla matkoilla juoksemalla ennätyksensä 300m:n sekä 800m:n alkuerissä 15- vuotiatten sarjassa. 300m:llä alkuerässä Eevert alitti ensimmäisen kerran 40 sekunnin rajan ajalla 39,79. Aiemmasta PB:stä lohkesi 62 sadasosaa. 800m: llä aika 2,11,76 paransi PB:tä 1,09 sekunttia. Lopullisissa tuloksissa kasilla Eevert  oli seitsemäs.

Hanna Sipponen ylitti 153 15- sarjan korkeudessa. Tulos toi Eevertin tapaan seitsemännen sijan lopputuloksissa.

Samuli Romakkaniemi debytoi SM- tasolla 14- vuotiaitten kiekossa. Tulos 34,66 jäi uupumaan 51 cm kolmelle viimeiselle kierrokselle oikeuttavasta tuloksesta. Samulin loppusijoitus oli yhdeksäs.