Ouluhallin lauantai reippaalaisittain

25.2.2023

Hanna Sipponen ja Iida Ronkainen.
Hanna Sipponen ja Iida Ronkainen.
Eevert Happonen
Eevert Happonen
Mila Peltoniemi.
Mila Peltoniemi.

Lauantaina olivat vuorossa reippaalaisittain 60m:n alkuerät ja korkeus.

Iida Ronkainen aloitti päivän 60m:n N17 alkuerissä. Telineisiin jäänti paukun jälkeen sotki suunnitelmat hyvästä ajasta. 8.66 aika tiesi, että seuraava juoksu on sunnuntain 300m.     ”            "Onnistuin tekemään kauden surkeimman lähdön. No ei se ainakaan 300m:llä pilaa koko juoksua”, Iida totesi ajatuksensa jo suunnnatessa sunnuntain juoksuun.

                      Hanna Sipponen ylitti 150cm korkeudellaan olleen riman ilmavasti mutta sen jälkeen kisa menikin hankalaksi. Tekniikka hajosi ja tulokseksi jäi 150 ja kotiinviemisenä 12. sija korkeuden N17- sarjan loppukilpailussa.

                      Eevert Happonen oli iloinen M17 60m:n alkuerä pyrähdyksen jälkeen uudesta PB:stä 7,85. Eeverttiä näkee harvoin maansa myyneeltä kaverilta, jos koskaan, kilpailun jälkeen. Menipä kisa surkeasti tai loistavasti.

                      Myös Mila Peltoniemi iloitsi kun iänikuinen tilasto PB 10,42 alittui selvästi N19 60m:n alkuerässä. Milan uusi PB kirjoitetaan nyt 8,73. Vaikka jatkojuoksuja ajalla ei irronnut, parasta lienee että Mila pääsi taas radalle kisamielessä kesän loukkaantumisensa jälkeen..         ”Juoksu tuntui yllättävänkin hyvältä monen kukauden juoksutauon jälkeen. Sain huonon lähdön, joten siinä parantamisen varaa. Kokonaisuudessaan oli kiva päästä kisaamaan ja nyt on hyvä lähteä valmistautumaan kohti kesää”