OP:n piikkiin kesätöihin Kuopion Reippaalle!

14.3.2023


Urheilukoulun kesäohjaaja ja kilpailu apulainen haussa

Reipas hakee urheilukoulujen kesäohjaajaa sekä kilpailu apulaista kesälle 2023.

Urheilukoulujen kesäohjaaja

Toimenkuvaan kuuluu Reippaan yleisurheilukoulujen ohjaaminen ja ohjauksen suunnittelu. Tiedottaminen asioista vakinaisten työntekijöiden avustuksella ja muut seuratoiminnan avustavat tehtävät.
Kesätyöntekijän eduksi katsotaan oma yleisurheilutausta ja tuntemus seuran toiminnasta. Työ vaatii sosiaalisia taitoja ja osaamista toimia eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja intoa perehtyä asioihin.


Kilpailu apulainen

Toimenkuvaan kuuluu Reippaan kesän kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät avustavat tehtävät, tiedottaminen asioista vakinaisten työntekijöiden avustuksella ja muut seuratoiminnan avustavat tehtävät.
Kesätyöntekijän eduksi katsotaan tietotekninen osaaminen sekä tuntemus seuran toiminnasta ja kilpailutapahtumista. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja intoa perehtyä asioihin.


Kesätyöntekijöiden tulee olla 15–17-vuotiaita nuoria.

Etsimme kesätyöntekijää ajalle 5.6.–31.8.2023. Voit hakemuksessa esittää toiveesi, että millä ajanjaksolla työskentelysi onnistuisi parhaiten, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Työn kesto tulee olemaan kaksi viikkoa. Ensisijaisesti työ tapahtuu kahtena peräkkäisenä viikkona, mutta muutokset ovat mahdollisia.

Palkkaus on kahden viikon työstä 400 €.

Hakuaika on 13.3.–14.4.
Lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemus ja ansioluettelo hakuajan sisällä Kuopion Reippaan sähköpostiin toimisto@kuopionreipas.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa
toiminnanjohtaja Jonna Kettunen p.050 3612596
nuorisokoordinaattori Otto Raja-aho p. 050 547 7559

Sopivat kesätyöehdokkaat kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella.
Valinnasta ilmoitamme viimeistään 8.5.2023
 

#kesäduuniOPnpiikkiin #kesätyö

Lisää infoa löydät OP:n sivuilta