Jäsenedut

 Pääyhteistyökumppani

Kultajousi on uudenlainen kultasepänliike, joka yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja ja tuo samalla uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta liikkeissä asioimiseen. Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello- ja jalometallialan konserniin. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kultajouselle Rating Alfa -luokituksen (Suomen Vahvimmat 2010), johon Suomessa yltää vain joka kymmenes yritys.

Kuopion Reippaan jäsenkorttia näyttämällä normaalihintaiset tuotteet -20% ( ei koske palveluja ja varaosia)

Kuopiossa palvelemme: 

Kultajousi

Kolmisoppi/Citymarket

p. 020 7000 651

Kultajousi

Puijonkatu 23/Kauppakeskus Sektori

p. 020 7000 650

Kultajousi

Matkuksentie 60, Matkus Shopping Center

p. 020 7000 685

 Yhteistyökumppanit

 

 

Tilintarkastusyhteisö Juha Tissari Oy:n toimintaperiaatteisiin kuuluvat luotettavuus, laatu, varmuus ja henkilökohtainen palvelu. Tarjoan lakisääteisen tilintarkastuspalvelun lisäksi neuvonta- ja asiantuntijapalveluja, jotka sisältävät veroneuvontaa, yritys- ja sukupolvenvaihdosjärjestelyjä sekä neuvontaa kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen kysymyksissä. Tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintaa tarjoamalla luotettavaa kumppanuutta, tukea ja osaamista yritystoiminnan eri vaiheissa. Työmme lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista. Uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Sujuva ja mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa on meille ykkösasia.

Asemakatu 12, 70100 Kuopio

 

Meille tärkeintä on tyytyväisyytesi kaikkiin palveluihimme ja haluamme sinun aistivan hyvän työilmapiirimme ja ammattitaitomme jokaisessa kohtaamisessamme. Pyrkimyksemme on jatkuvasti kehittää itseämme ja tarjota sinulle parempaa palvelua.

Palvelut

Automyynti, hyötyajoneuvot, huolto, korikorjaamo, PROAutolasipalvelu, vaihtoautot, varaosat

Nähdään Kallantiellä!

 

Nyt on avautunut loistava mahdollisuus tukea Kuopion Reipasta. Kaikista seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan Reippaalle. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta. Muistathan rekisteröidä itsesi Stadiumin kanta-asiakkaaksi ja lisätä rekisteröityessäsi seuran tiedot kortille. 

 

Kuopion Energia – aidosti kuopiolainen energiakonserni

Kuopion Energia on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja samalla kantaen vastuumme ympäristöstä ja henkilöstöstämme. Haluamme tehdä paikallisesti hyvää ja tuottaa hyvää energiaa myös niille tahoille, jotka tuottavat toiminnallaan hyvää oloa jäsenilleen, seuraajilleen ja kannattajilleen.

Haapaniementie 30, 70100 Kuopio

Olen koulutukseltani urheiluhieroja. Palveluihini kuuluu klassinen hieronta ja urheiluhieronta, minkä lisäksi sovellan työssäni mm. MET-tekniikkaa. Olen myös suorittanut liikunnanohjauksen perustutkinnon.

Näyttämällä reippaan jäsenkortin saat -5€ hieronnoista. 

25min - 25€

50min - 40€

80min - 55€

Ensimmäisellä käynti kerralla saat 50min hieronnan tutustumishintaan 25 eruoa.

Toimipisteeni sijaitsee Kuopiossa osoitteessa Aseveljenkatu 4.

Näyttämällä jäsenkorttisi Parturi-kampaamo Hiuslinjalla saat -10% parturi-kampaamopalveluista. Ja -15% normaalihintaisista tuotteista.

Hiuslinjan palvelut ovat myös edullisimpia ennen klo 14.00. 

Savonkatu 24, 70110 Kuopio

(Sisäänkäynti liikkeeseen Tulliportinkadulta, Ollinpuiston puolelta)

Element Studio on monipuolinen hyvinvointi- ja kuntoilupaikka Maaherrankadulla kirjastoa vastapäätä. Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereidemme ohjauksessa. Meillä liikut aina turvallisesti ja tehokkaasti. Lajivalikoimamme palvelee sinua monipuolisesti, sillä voit valita tunteja tarkoista kehomenetelmistä aina hikisiin tansseihin ja lihaskuntotunteihin asti!

Studiollamme treenatessa opit tuntemaan muita klubilaisia, sillä tunneillemme voi varata vakituisia harjoituspaikkoja. Näin samat ihmiset harjoittelevat yhdessä, valmentaja oppii tuntemaan ryhmänsä tarpeet ja ohjaus on sekä henkilökohtaista että vaikuttavaa. Lisäksi erilaisia asiakkuuksia on useita, joten voit valita harjoituskorttisi täysin omien tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan!

Reippaan jäsenille mm. näitä etuja. Kysy muista eduista Element Studion henkilökunnalta.

- Kuntosali 24/7 25€/kk

- Pilates peruskurssi ja 2 viikkotuntia yht. 49€

- Fysioterapia, hieronta ja Fascia-hoito -25% (45-60 min ajoista)

Maaherrankatu 21 
70100 Kuopio
(kirjastoa vastapäätä)

 

Uudistunut Kuopion eläinpuisto on koko perheen ihastuttava kesämatkailukohde idyllisessä Vehmasmäen maalaismiljöössä. Eläinpuistossa tapaat monenkirjavan joukon iloisia ja onnellisia eläinystäviä ja pääset nautiskelemaan kiireettömästä kesäpäivästä maaseudun rauhassa, vain pienen ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Vierailu puistossa Kuopion Reippaan jäsenillenne hintaan 6€/hlö!

Tervetuloa viihtymään!

Löydät meidät osoitteesta Rantasuontie 39, Hiltulanlahti (Vehmasmäki).

Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo sinua kaikissa apteekkipalveluihin liittyvissä asioissa. Farmaseuttisen osaamisen lisäksi osalla henkilökunnastamme on kosmetologin, ravitsemusterapeutin, hammashoitajan tai sairaanhoitajan koulutus.

 

 

Tallistudio Oy on luova studio, jossa paiskitaan hommia isolla sydämellä. Teemme tarinankerrontaa liikkuvan kuvan keinoin kaikkiin julkaisukanaviin, mm. dokumentteja, brändifilmejä, mainostuotantoja, tuotevideoita ja animaatioita.

 

Työmme kiteytyy aitojen fiilisten välittämiseen elokuvallisella otteella. Toimimme Kuopiosta käsin Suomessa ja ulkomailla. Asiakkainamme on paljon erilaisia ja erikokoisia yrityksiä ja organisaatioita sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta. Iso, pieni, uusi tai vanha, asiakkaillemme on yhteistä arvostus luovuutta ja laatua kohtaan. 

Liikuntapalveluja Kunnonpaikassa

Kylpylä                                            10 € kylpylälippu, aikuinen

                                                         6 € kylpylälippu, 4-14 v.

                                                        93 €/10 kerran sarjalippu, aikuinen

                                                        59 €/10 kerran sarjalippu, 4-14 v.

Kuntosali                                         55 €/10 kerran sarjalippu

                                                         6,50 € kuntosalilippu

Kuntosali ja kylpylä                          14 € yhteislippu/hlö

Jäsenyysvaihtoehdot (henkilökohtaisia, kuukauden irtisanomisaika)

                                                          69 €/kk kylpylä+ryhmäliikunta+kuntosalijäsenyys

                                                          49 €/kk kuntosali+ryhmäliikunta

                                                          39,90 €/kk kuntosalijäsenyys

                                                          59 €/kk arkijäsenyys: kuntosali+kylpylä ma-pe klo 5-13.00

                                                          49 €/kk kylpyläjäsenyys 4-14 v.

                                                          34,90 €/kk kuntosali 1 v, määräaikainen

Edun saat näyttämällä kylpylän vastaanotossa Reippaan jäsenkorttia. Lisätietoja Kunnonpaikan palveluista ja aukioloajoista osoitteesta www.kunnonpaikka.com. Muista myös Kunnonpaikan fysioterapiapalvelut sekä Lasertaistelupeli ja pakohuoneet.

Osuuspankkien perustehtävä on edistää omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Osuuspankit tarjoavat toimialueensa kotitalous- ja pk-yritysasiakkaille, maa- ja metsätalousasiakkaille ja julkiselle sektorille nykyaikaiset ja kilpailukykyiset pankkipalvelut.

Tarjoan graafisen suunnittelun ja mainonnan palveluja.

Palveluihini kuuluvat muun muassa:

– Tunnusten ja logojen suunnittelu
– Esitteet
– Julisteet
– Tapahtumamainonta
– Yritysilmesuunnittelu
– Graafiset ohjeistot
– Julkaisujen ilmeet ja taitot
– Kirjataitot
– Kuvittaminen

Väinö Klemola Design palvelee!

Katso lisää: www.vainoklemola.fi

City-Optiikka Synsam palvelee Kuopiossa osoitteessa Puijonkatu 19. Reippaan jäsenkortilla saat Kuopion liikkeessä asioidessasi -30% alennusta silmälasien loppusummasta, sekä -25% urheilu- ja aurinkolaseista.

Synsamilta löydät myös muita hienoja etuuksia:

- alle 14- vuotiaille lapsille silmälasit veloituksetta.

- 5-12- vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat näönkorjausta, urheilulasit omilla voimakkuuksilla veloituksetta.

Katso lisää: https://www.synsam.fi/