Kultajousi-kuukausikisat ja Silja Line-seurakisat 2020

Kuopion Reipaan Kultajousi kuukausikilpailut ja Silja Line seurakisat 2020


Kuopion Reipas ry järjestää vuonna 2020 neljäosaisen Kultajousi kuukausikilpailusarjan. 
Kuopion Reippaan Kultajousi kuukausikilpailuihin ovat tervetulleita kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Sinun ei tarvitse olla yleisurheiluseuran jäsen osallistuaksesi kuukausikilpailuihin.

Kilpailut käydään kesä-syyskuussa. Kilpailuja on yhteensä neljä kesän aikana ja syyskuun viimeisen kisan jälkeen palkitaan kaikki kesän aikana kisoista pisteitä keränneet kisailijat.

Kilpailutapahtumassa noudatetaan Suomen Urheiluliiton antamia ohjeistuksia yleisurheilukilpailujen järjestämisestä korona-aikana.

 

Yleistä:

-  Kuopion Reippaan Kultajousi kuukausikilpailuihin kuuluu neljä osakilpailua
-  Osakilpailuissa urheilijat saavat pisteitä sijotusten perusteella: 1.sija 10 pistettä, 2.sija 9 pistettä, 3.sija 8 pistettä jne... Jokainen osallistuja saa vähintään yhden osallistumispisteen. 
-  Viimeisen osakilpailun jälkeen kaikki osallistujat saavat osallistumispalkinnon

 

Ilmoittautuminen:
 

-  Ilmoittautuminen Kultajousi kuukausikisoihin tapahtuu ensisijaisesti kilpailukalenterin kautta (www.kilpailukalenteri.fi).

Jos sinulta ei löydy lisenssiä pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ ( 5-7 vuotiaat seuran jäsenet joilla ei  ole lisenssiä)
 

-  9-vuotiaiden ja sitä vanhempien urheilijoiden kuukausikisat löytyvät Kuopion Reippaan Kultajousi kuukausikisoina, esim hakutoiminnon kautta. 

 

-  Alle 7-vuotiaiden kisat ovat kilpailukalenterissa Silja Line Seurakisat -nimellä. Löytyy esim. hakutoiminnon kautta tai luokitus seurakilpailu. 


-  Ilmoittautuminen sähköpostitse (toimisto@kuopionreipas.fi) niille joilla ei  ole kilpailulisenssiä. Sähköposti-ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen ko. kuukausikilpailua. 

 

-  Ei jälki-ilmoittautumista!

 

-  Kilpailut ovat ilmaisia Kuopion Reippaan jäsenille, jos ilmoittautuminen on tehty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä kilpailukalenteri.fi tai sähköpostin kautta.


-  Osallistumismaksut seuran ulkopuolisille ja Reipaslaisille jälki-ilmoittautuneille 10€/laji, paikan päällä ilmoittautuvilta 20€/laji. Maksu tulee suorittaa Kuopion Reippaan tilille FI82 5600 0520 3935 57. Maksuun viestiksi osallistujan nimi ja lajit.

 

Aikataulu:

-  Alustavat aikataulut pyritään julkaisemaan Kuopion Reippaan nettisivuilla ennen kutakin osakilpailua.

 

-  Aikataulu vahvistetaan paikanpäällä ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Tulokset:

- Tulokset julkaistaan Kuopion Reippaan nettisivuilla, jossa seurataan myös urheilijoiden pistetilannetta

 

 

 Yhteistyössä