Kultajousi Running

KULTAJOUSI RUNNING VÄINÖLÄNNIEMELLÄ 18.4.2020

 

Kuopion Reipas ry ja Kultajousi Oy tuovat Väinölänniemelle hyvän mielen juoksutapahtuman huhtikuussa 2020. Tapahtuma on suunnattu vähän juosseille, aktiivisille kuntoliikkujille ja tavoitteellisesti treenaaville eli kaikille, joita juokseminen innostaa ja motivoi.

Kultajousi Running on esikisana samana päivänä juostavalla SM-maantiekilpailulle! Olet tervetellut testaamaan oman vauhtisi SM-kisareitillä. Jääthän samalla kertaa seuraamaan kisaa ja kannustamaan urheilijoita.

Juoksumatkat sarjat: 5 ja 10 km ajanotolla, yhteislähtö, miehet ja naiset yleinen sarja

Reitti: Väinölänniemeä kiertäen, Kuopionlahden ranta-Kallanranta-uimalan puoli

Ilmoittautuminen: Kilpailukalenteri.fi kautta tai tämän sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

Osallistumismaksu:

15 €/juoksija tilille FI82 5600 0520 3935 57 viestiksi "kultajousirunning" (ei palauteta, osallistumisen voi siirtää lääkärintodistusta vastaan seuraavalle vuodelle). Kun tulet kaverin kanssa, juoksette yhteishintaan 25 €. SYKETTÄ-tarralla 12 €/juoksija, kaksi juoksijaa SYKETTÄ-tarralla yhteensä 20 €.

Varaudu esittämään kuitti maksusta saapuessasi kisakansliaan.

Tapahtuma-aika: Lauantai 18.4.2020, kisakanslia avataan klo 8.30 ja startti klo 9.30. Kisakanslia suljetaan ja tapahtuma päättyy klo 12.30. 

Huom! Aikataulun muutokset ovat mahdollisia ja niitä tarkennetaan alkukeväästä 2020.

Palkinnot: Kultajousi lahjoittaa kilpailun palkinnot ja järjestää tuotearvonnan osallistujien kesken. 

Muuta: Numeroiden nouto ja palautus kisakansliasta. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta. Pukeutumistilat, wc ja suihkut ovat käytössä kilpailun jälkeen. 

 

Lisätietoja tapahtumasta

 

Maarit Viljakainen

toimisto@kuopionreipas.fi

050 3612596