PERUTTU Kultajousi Running

Hyvät juoksijat!

Olemme peruneet Kultajousi Runningin Covid 19-pandemian siirryttyä kiihtymisvaiheeseen Kuopiossa. Koemme, ettemme pysty järjestämään tapahtumaa turvallisesti Väinölänniemellä tänä vuonna. Haluamme toimia vastuullisesti niin teitä juoksijoita kuin seuramme talkoolaisia kohtaan.

 

Osallistumisoikeutenne siirtyy automaattisesti ensi vuoden tapahtumaan.

 

KULTAJOUSI RUNNING VÄINÖLÄNNIEMELLÄ 6.12.2020

 

Tapahtuma on suunnattu vähän juosseille, aktiivisille kuntoliikkujille ja tavoitteellisesti treenaaville eli kaikille, joita juokseminen innostaa ja motivoi.

Juoksumatkat sarjat: 5 ja 10 km ajanotolla, yhteislähtö, miehet ja naiset yleinen sarja

Reitti: Väinölänniemeä kiertäen ja Kuopionlahden rantaa kiertäen. Juoksureitti on sama kuin Itsenäisyysmaratonilla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu alla olevasta linkistä. Huom! Kilpailuun ei oteta vastaan jälki-ilmoittautumisia. 

Huom! Mikäli koronatilanteessa tulee alueellisia tai valtakunnallisia muutoksia, voidaan tapahtuma peruuttaa THL:n, AVI:n tai muiden viranomaistahojen ohjeistuksiin vedoten. Tapahtuman peruutuksesta ilmoitetaan Reippaan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli osallistuja on jättänyt yhteystietonsa ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoitetaan peruutuksesta annettuihin yhteystietoihin. Osallistumismaksuja ei palauteta, vaan osallistumisoikeus siirtyy seuraavalle vuodelle. Myös sairaustapauksissa voi osallistumisen siirtää seuraavaan vuoteen.

https://www.sportspoc.com/app/form_registrations/?&nmgp_parms=Competition*scin233*scoutN*scin0*scout

 

Osallistumismaksu:

15 €/juoksija tilille FI82 5600 0520 3935 57 viestiksi "kultajousirunning" (ei palauteta, osallistumisen voi siirtää lääkärintodistusta vastaan seuraavalle vuodelle). Kun tulet kaverin kanssa, juoksette yhteishintaan 25 €. SYKETTÄ-tarralla 12 €/juoksija, kaksi juoksijaa SYKETTÄ-tarralla yhteensä 20 €.

Varaudu esittämään kuitti maksusta saapuessasi kisakansliaan.

Tapahtuma-aika: Sunnuntai 6.12.2020, kisakanslia avataan klo 8.00 ja startti klo 10.00. Kisakanslia suljetaan ja tapahtuma päättyy klo 15.00. 

Huom! Aikataulun muutokset ovat mahdollisia.

Palkinnot: Kultajousi lahjoittaa kilpailun palkinnot ja järjestää tuotearvonnan osallistujien kesken. 

Muuta:

Numeroiden nouto kisakansliasta ja palautus kilpailun jälkeen kisakansliaan. Kansliassa ja pukuhuoneissa asioidessa tulee käyttää maskia. Lähtö- ja maalialueella tulee myös käyttää maskia.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta. Pukeutumistilat ovat käytössä ennen ja jälkeen kilpailun. Kilpailunjärjestäjä seuraa koronatilanteen muutoksia ja noudattaa THL:n ja AVI:n ohjeistuksia. Kilpailutapahtuma voidaan peruuttaa yleisten säännösten muuttuessa.

 

Lisätietoja tapahtumasta

 

Maarit Viljakainen

toimisto@kuopionreipas.fi

050 3612596