Majoitus

ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVESSA
 

AJANKOHTA: 15.-18.6.2023

VARAUSTUNNUS: BSAULSM2023

HUONEET:

  • 1-hengen Standard-huone 120€/vrk
  • 2-hengen Standard-huone 140€/vrk
  • 2-hengen Standard- huone + lisävuode 160€/vrk

    Hintaan sisältyy majoitus, runsas ja maittava aamiainen noutopöydästä sekä asiakassaunan ja kuntosalin käyttömahdollisuus.

VARAUSOHJEET:
Kiintiö on voimassa 15.5.2023 ja tarjoushintaisia huoneita on varattavissa rajoitettu määrä. Huonevaraukset tulee tehdä 15.5.2023 mennessä, jonka jälkeen myymättömät huoneet vapautuvat takaisin hotellin omaan myyntiin. Mikäli huonevaraus tehdään yllä mainitun päivämäärän jälkeen, vahvistetaan se hotellin varaustilanteen mukaan päivän hinnalla.

Varauksia voi tehdä:
Puhelimitse p. 010 762 9500
Sähköpostitse sales.peeassa@sok.fi
Nettisivuillamme www.sokoshotels.fi
Muista mainita varausta tehdessä varaustunnus: BSAULSM2023.

Hotellin yhteydessä palvelee ravintola Ehta ja ravintola Frans&Sophie. Kauttamme onnistuu pöytävarauksen tekeminen myös keskustassa sijaitsevaan ravintola Amarilloon ja Rossoon. Teemme mielellämme majoitusvarauksen yhteydessä ennakkoon pöytävarauksen ravintolaamme.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthinkatu 16, 70100 Kuopio

MATKAILUKESKUS RAUHALAHTI

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, joka tarjoaa monipuolisia majoituspalveluja huvila-, mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaille. Matkailukeskus on pinta-alaltaan 39 hehtaaria ja siellä sijaitsee 83 eritasoista mökkiä, 264 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa, telttapaikkoja sekä huoltorakennuksia leirintämatkailijoille. Alueella on myös ravintola, kauppa/välinevuokraamo, kesäteatteriareena, eläinpuisto sekä lapsiystävällinen uimaranta.

Matkailukeskus Rauhalahti sijaitsee noin 6 km Kuopion keskustasta etelään Kallaveden rannalla. Matkailukeskus on osa Rauhalahden 80 hehtaarin suuruisesta vapaa-ajan alueesta, joka muodostuu Kiviniemen ja Katiskaniemen välisestä maa-alueesta.

Rauhalahden vapaa-ajan alueella sijaitsevat lisäksi Kylpylähotelli Rauhalahti, tilausravintola Jätkänkämppä ja ”mualiman” suurin savusauna, Mailapelikeskus, Rauhalahden Ratsastuskoulu, kulttuurihistoriallinen juhlapaikka Rauhalahden Kartano sekä keilahalli Rauhalahti Bowling.

MAJOITUS

Majoitusta tarjolla niin yksinkertaisesta leirintämökistä huvilaan kuin matkailuajoneuvopaikkoihin!

LOMAHUVILA 6-8 henkilölle

Lomahuvila on 89 m² ja se on kaksikerroksinen. Mökissä on kolme makuuhuonetta, tupakeittiö, takka-aula, sauna, suihku, wc, patio ja terassi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja takkapuut sisältyvät hintaan. Lisävuodemahdollisuus kahdelle levitettävällä vuodesohvalla (20€/lisävuode/vrk).

Hinta 265 €/vrk

LOMAHUVILA 4-6 henkilölle

Lomahuvila on 68 m² ja sisältää kaksi makuuhuonetta, tupakeittiön, takan, kylpyhuoneen ja saunan. Liinavaatteet, pyyhkeet sekä takkapuut sisältyvät hintaan. Lisävuodemahdollisuus kahdelle (20€/lisävuode/vrk).

Hinta 197 € /vrk

SAUNALLINEN LOMAMÖKKI 2-4 henkilölle

Saunallinen mökki 25 m² sisältää vuodepaikat 2–4 henkilölle, tupakeittiön, kylpyhuoneen, saunan ja terassin. Varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastin, liesi, mikroaaltouuni, tiskikone, astiasto ja ruoanlaittovälineet, TV ja Wlan. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Hinta 155 €/ vrk

LOMAMÖKKI 4 henkilölle

Mökki on kooltaan 35 m² ja sisältää 2 makuuhuonetta, tupakeittiön, wc:n ja suihkun. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät kuulu hintaan.

Hinta 132 €/vrk

LEIRINTÄMÖKKI 4 henkilölle

10-15m² kokoinen, kesäkäyttöinen leirintämökki, jossa keittonurkkaus. Juokseva kylmä vesi, perus astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin ja hellalevy. Vessat ja suihkut läheisissä huoltorakennuksissa. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät kuulu hintaan.

Hinta 75 €/vrk

MATKAILUAJONEUVOPAIKKA

Perusmaksu 24 €/ vrk

Henkilömaksut 7 €/ hlö/ vrk (Perhemaksu max. 28€/vrk)

MAJOITUKSEN TEKEMINEN
Majoitus varataan joko soittamalla 017 473 000 tai sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi. Varauksen yhteydessä tulee mainita koodi SAUL23SM, jolloin varauksen saa kiintiöstä. Kiintiö on voimassa 15.5.2023 saakka ja tarjoushintaisia majoituksia on varattavissa rajoitettu määrä.

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI
 

Majoitus: Majoitushinnat, 1 vrk, MINIMI 2 VRK
 

Kylpylähotelli / hotellihuoneet päärakennuksessa

• yhden hengen huone 110 € / vrk

• kahden hengen huone 138 € / vrk

• kahden hengen huone + lisävuode 168 € / vrk
 

Huoneistohotelli / 32 m2 huoneistot 100 m kylpylähotellista

• huoneisto kahdelle 150 € / vrk

• huoneisto kolmelle 186 € / vrk

• huoneisto neljälle 220 € / vrk
 

Studiohotelli,studiot (huoneet) rivitalorakennuksissa, 100 m päähotellista Huom! huonekohtainen viilennys!

• studio yhdelle 125 € / vrk

• studio kahdelle 158 € / vrk

• studio kahdelle + lisävuode 201 € / vrk

Hinnat sisältävät aamiaisen sekä kylpylän sekä kuntosalin vapaan käytön.
Hinnat ovat voimassa minimi 2 vrk yöpymiseen.

Varaukset:
Varaukset tehdään Kylpylähotelli Rauhalahden myyntipalveluun arkisin klo 8-17, puh. 030 608 30 tai sähköpostilla myynti@rauhalahti.fi. Varausta tehdessä tulee mainita varauskoodi SAULSM2023.
Majoituskiintiö on voimassa 15.5.2023 asti. Lisätietoja palveluistamme www.rauhalahti.fi

Ruokailut:
Hotellin buffetravintolassa tarjoamme joka päivä lounas – ja päivällisbuffeen sekä meillä on myös à la Carte -lista. Lisätiedot nettisivuiltamme.

Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8, 70700 KUOPIO
Puh. 030 608 30
Email: myynti@rauhalahti.fi, www.rauhalahti.fi