Urheilijan hyvinvoinnin taidot-valmennuskokonaisuus

Tervetuloa mukaan Reippaan kilpaurheilijoille tarkoitettuun hyvinvoinnin taitojen ja sisäisen johtajuuden valmennuskokonaisuuteen.

 

Valmennuskokonaisuuden vetää hyvinvointikouluttaja ja valmentaja Marja Qvist (TtM, YtM). Marja (os. Penttinen) on entinen maajoukkuekilpaurheilija (kilpakävely) ja on omalla urallaan kokenut menestystä, mutta samalla myös haasteita. Oman urheilijataustansa ja uran jälkeisten opiskelujen pohjalta hän on erittäin osaava pureutumaan suorituskykyyn, urheilijan hyvinvointiin ja valmentautumiseen liittyviin prosesseihin.

https://marjaqvist.fi/

https://marjaqvist.fi/urheilijat/

Facebook: @HyvinvointikouluttajaMarjaQvist

Instagram: marja_qvist

 

Urheilijan tarvitsee harjoittaa mielen ja itsetuntemuksen taitoja aivan samalla tavoin kuin fyysisiä taitojaan. Usein emme kuitenkaan tiedosta, että nämä taidot eivät kehity itsestään, vaan vaativat harjoittelua – valmentautumista. Monta kertaa urheilijan urapolun ja suorituskykyisyyden esteeksi nouseekin hyvinvoinnin taitojen ja itsensä johtamisen puute. Tähän tarvitaan paitsi tietoa, myös itsetuntemuksen parissa työskentelyä.

Suorituskyky muodostuu lopulta näiden kaikkien taitojen kokonaisuudesta. Hyvinvoinnin taitoihin kuuluu monenlaisia kehollisia, fyysisiä, psyykkisiä, henkisiä ja sosiaalisia taitoja, joita voi ja on tärkeä harjoittaa.

 

Tiedustelut valmennuksesta, ilmoittautumisesta ja maksuista toimisto(a)kuopionreipas.fi tai puh. 050 3612596.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mikäli urheilija jättää valmennuksen kesken/ei aloita ollenkaan, on Reipas oikeutettu perimään häneltä osallistumismaksun. Urheilijan käydessä kaikki valmennuskerrat, on kokonaisuus silloin hänelle ilmainen. 

Valmennukseen otetaan mukaan max. kymmenen Reippaan kilpaurheilijaa (sopimusurheilija/nuori kilpaurheilija). 

Ilmoittautuminen valmennuskokonaisuuteen