Miten mukaan

Ryhmiin ilmoittautuminen tehdään sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen perusteella ostamme lapselle yleisurheilulisenssin (vakuutus+kilpailulisenssi) ja lähetämme laskun sähköpostitse (ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen). Täytä ilmoittautumistiedot huolellisesti lapsen nimellä ja vanhemman sähköpostiosoitteella.

Ilmoittautuminen on sitova.

Yhden kokeilukerran jälkeen harrastus katsotaan alkaneeksi ellei peruutusta ole ilmoitettu toimisto(at)kuopionreipas.fi osoitteeseen.
 

Ilmoittautuminen kesän 2020 yleisurheilukouluihin on avoinna.

Ilmoittaudu mukaan

 

Tapaturman sattuessa: lievemmät vammat (esim. haavat, nyrjähdykset) hoidetaan ensiapulaukusta löytyvillä välineillä, tarvittaessa ilmoitetaan vanhemmille. Suuremmat vammat (esim. aivotärähdys) hoidetaan tarpeellisten menetelmien mukaan ja soitetaan vanhemmille. Myös tästä syystä ilmoittautuminen on tärkeää.

Harjoitus muutokset: Urheilukouluharjoituksia  koskevat muutokset ilmoitetaan seuran kotisivuilla olevassa googlekalenterissa ja sähköpostitse.

Urheilukouluvarustus: lenkkarit, verkkarit tai muut urheiluhousut ja juomapullo.

Vanhempien olisi hyvä (ainakin alle 12 v.) saattaa lapsensa harjoituksiin sisälle asti varmistaakseen lapsen pääsy harjoituksiin sekä tutustua ohjaajiin ja muihin vanhempiin.

 

Seuran kotisivut ovat seuran merkittävin tiedotusväline ja sieltä löydät parhaiten tietoja seuran toiminnasta ja uutisista.