Lisenssit Suomisport

Urheilukoululaiset ja muut lisenssin tarvitsevat, käy ilmoittautumassa Suomisportissa lisenssien ostoa varten.

Seura on luonut Suomisporttiin jokaiselle lisenssiryhmälle oman tapahtuman, johon kaikkien urheilukoululaisten ja muiden lisenssin tarvitsevien tulee käydä ilmoittautumassa. Ilmoittautumisten pohjalta pääsemme ostamaan lisenssit (+ vakuutukset).
HUOM! seura ostaa harrastajien lisenssit, huoltajan tehtävänä on liittää harrastaja Suomisportin tapahtumaan.

Ilmoittautuessaan tapahtumaan henkilö luo itselleen tilin ilmoittautumista varten, mikäli sellaista ei löydy jo ennestään. Jos kyseessä on lapsen vanhempi hän luo ensin tilin itselleen. Myöhemmässä vaiheessa luodaan tili huollettavalle tai huollettavan voi liittää oman tilin alle oman sporttitilin kautta.

Alla tapahtumien linkit ikäryhmittäin, josta pääsette myös luomaan tilin:

Jokaiselle osallistujalle tulee olla lisenssi eli kilpailulupa + vakuutus yleisurheilukaudelle 2023–2024, mikäli lisenssiä ei ole niin pidätämme oikeudet tauottaa urheilijan harrastus, kunnes lisenssi on voimassa. 2010 syntyneiden ja sitä vanhempien lisenssi ei sisällä vakuutusta, vaan se tulee jokaisen hankkia itse. Yleisurheiluliitto on siirtynyt kokonaisuudessaan Suomisportin alle, joten tarvitsemme kaikilta jäseniltä liittymisen Suomisporttiin.

Huom!

Edeltävä yleisurheilukausi päättyi virallisesti syyskuun lopussa, joten lunastamme lisenssit (+ vakuutukset) uusille ja vanhoille osallistujille 1.10.2023 alkaen.


2010 ja aiemmin syntyneille: Lisenssi ei sisällä vakuutusta, vakuutuksen voi ostaa erikseen tästä. (HUOM! osta vain vakuutus, koska seura lunastaa lisenssit)