Miten mukaan

Ryhmiin ilmoittautuminen tehdään sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen perusteella lapselle astuu voimaan vakuutus ja lähetämme laskun sähköpostitse (ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen). Täytä ilmoittautumistiedot huolellisesti lapsen nimellä ja vanhemman sähköpostiosoitteella.

Ilmoittautuminen on sitova.

Yhden kokeilukerran jälkeen harrastus katsotaan alkaneeksi ellei peruutusta ole ilmoitettu toimisto@kuopionreipas.fi osoitteeseen.

Ilmoittautuminen kesän 2021 yleisurheilukouluihin on avoinna, klikkaa alla olevaa linkkiä.

Ilmoittaudu mukaan

 

Tapaturman sattuessa: lievemmät vammat (esim. haavat, nyrjähdykset) hoidetaan ensiapulaukusta löytyvillä välineillä, tarvittaessa ilmoitetaan vanhemmille. Suuremmat vammat (esim. aivotärähdys) hoidetaan tarpeellisten menetelmien mukaan ja soitetaan vanhemmille. Myös tästä syystä ilmoittautuminen on tärkeää.

Harjoitus muutokset: Urheilukouluharjoituksia koskevat muutokset ilmoitetaan sähköpostitse.

Urheilukouluvarustus: lenkkarit, verkkarit tai muut urheiluhousut ja juomapullo.

Vanhempien olisi hyvä (ainakin alle 12 v.) saattaa lapsensa harjoituksiin asti varmistaakseen lapsen pääsy harjoituksiin sekä tutustua ohjaajiin ja muihin vanhempiin.

Seuran kotisivut ovat seuran merkittävin tiedotusväline ja sieltä löydät parhaiten tietoja seuran toiminnasta ja uutisista