Jäsenhuone|Kalevan kisojen TyöhuoneEdustusjoukkue

Aikuisurheilijat

Kuopion Reipas ry:n aikuisurheilu toiminta kattaa ikäluokat 30 ikävuodesta ylöspäin.

Harjoittelu

Liittymällä seuran jäseneksi (30€ tai 50€ perhejäsenyys) pääset osallistumaan Kotkankallion väestönsuojassa (juoksurata ja kuntosali) lauantaisin klo 8:00-10:00 tapahtuville harjoitusvuoroille. Tiedot vuoroista näet etusivun kalenterista.

Kun haluat tutustua lajeihin tarkemmin, sinun kannattaa osallistua kuntourheilijoiden yleisurheilu- tai maratonkouluihin, joita pitävät parhaat valmentajamme ja he käyvät lajit kädestä pitäen läpi.

Jos haluat ammattimaisempaa valmennusta, voit liittyä valmennusryhmiimme tai ottaa henkilökohtaisen valmentajan. Lisätietoja valmennustiimiltämme: http://www.kuopionreipas.fi/valmennus/ .

 

Kilpailut
 

Aikuisurheilukilpailut

Seuran jäsenenä sinulla oikeus osallistua kaikkiin aikuisurheilijoille järjestettyihin yleisurheilukilpailuihin, joita järjestetään eri puolilla Suomea, myös Kuopiossa ja sen lähialueilla. Aikuisurheilijoille pidetään myös Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuja eri puolilla maailmaa, sekä hallissa että ulkoradoilla. Esimerkiksi Jyväskylässä järjestettiin vuoden 2012 hallimaailmanmestaruuskilpailut. Aikuisurheilukilpailuihin ei ole tulosrajoja.

Kisapaita

Seuran aikuisurheilja saa kisapaidan ilmaiseksi. Seuraa kotisivujen ilmoitusta seuran asujen tilauspäivistä

Aikuisurheilijan matkustussääntö

Seura maksaa ilmoittautumismaksut SM- ja muihin arvokilpailuihin, viestit mukaanlukien, kun osallistuja itse ilmoittautuu ja ilmoittaa ennen viimeistä maksupäivää seuran toimistolle (toimisto@kuopionreipas.fi) tiedot (nimi, sarja ja lajit) maksamista varten.

Seura korvaa matkakulut kotimaan arvokilpailuihin 0,20 €/km. Jokaisesta kyydissäolijasta saa korotusta 3 senttiä/matkustaja. Matkojen järjestelyissä tulee huomioida yhteiskuljetukset. Julkisilla kulkuvälineillä kotimaan matkat korvataan edullisimman kulkuvälineen mukaan.  Arvokisojen hotellimajoitus korvataan kuittia vastaan maksimissaan 60€/yö/yöpyjä. Esim. jos kaksi seuran jäsentä yöpyy hotellissa samassa huoneessa, joka maksaa 120€/vrk, he saavat maksun täysimääräisenä takaisin. Matka ja majoituskulut korvataan kulukorvauslomakkeella tehtyyn hakemukseen, joka on palautettu seuran toimistolle enintään kaksi viikkoa matkan päättymisestä. (http://www.kuopionreipas.fi/seura/materiaalisalkku/laskutus-lomakkeet/)

Päivärahoja ei makseta

Korvauksiin on oikeutettu vain, jos osallistuu toimitsijana aikuisurheilijoiden järjestämälle Itsenäisyysmaratonille.

Aikuisurheilijana kilpaileminen yleisessä sarjassa

Voit osallistua myös yleisen sarjan kilpailuihin, jolloin sinulla on oltava voimassaoleva Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssi (20€ v 2012).

Yleisurheilulisenssin saat SUL:in sivuilta. Se löytyy http://www.sul.fi/ > Lisenssit > Lisenssin maksuohje > tai suoraan https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869 . Valitse seuraksi Kuopion Reipas.

 
 

Linkkejä

Kuopion Reipas kuuluu Suomen Aikuisurheiluliittoon.

Liity jäseneksi.

Lähetä kysymys.

 

Lisätietoja:
 

Jukka Kaukola
Aikuisurheilutiimin puheenjohtaja
veteraanit@kuopionreipas.fi