Ajankohtaista

Pohjois-Savon miesten ja naisten pm-kilpailut pidetään Lapinlahdella ke 1.8. ja Leppävirralla ma 6.8.2012. Kisoihin toivotaan osallistuvan mahdollisimman suuri joukkue Kuopion Reippaasta. Kisoihin voivat osallistua kaikki 14-sarjassa ja sitä vanhemmat urheilijat.
Aikataulu illan kisoihin löytyy Iisalmen Visan sivuilla! http://www.iisalmenvisa.com/
HJG Tulokset (20.7.2012)
HJG aikataulu (18.7.2012)
Olemme ilmoittaneet 44 urheilijaa Vattenfall seuracupin toiseen osakilpailuun! Viestijoukkueita on 1-2 joukkuetta per sarja. Yhteiskuljetus kisoihin lähtee Kuopiohallilta maanantaina klo 16. Paluu on noin klo 22. Matkanjohtajina ovat Tiina ja Matti. Ilta on pitkä, joten ottakaa mukaan evästä ja Reipasta mieltä! Pue päälle seuran vihreä T-paita ja ota mukaan kilpailuvarusteet ja seuran edustusasu, mikäli sinulla sellainen on. Omalla kyydillä/ autolla lähtijät ilmoittautukaa Matille sunnuntaihin mennessä! Tai jos sairastut tai estyt lähtemästä kisoihin, ilmoita siitäkin Matille, matti.haatainen@gmail.com, 044-5915617
Kuopion Reipas esiintyi 15 joukkueen voimin SM-viesteissä Porissa 14.-15.7.2012. Tuliaisina Porista seuran urheilijat toivat yhden pronssimitalin, kolme piiriennätystä ja koko joukkueelle arvokasta kokemusta viestijuoksuista.
Kuopion Reipas osallistuu suurella joukkueella SM - viesteihin. Ohessa viimehetken ohjeita joukkueelle ja matkaan lähteville.
RSS ATOM