Yhteistyökumppanit ja Jäsenedut

 Pääyhteistyökumppani

Kultajousi on uudenlainen kultasepänliike, joka yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja ja tuo samalla uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta liikkeissä asioimiseen. Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello- ja jalometallialan konserniin. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kultajouselle Rating Alfa -luokituksen (Suomen Vahvimmat 2010), johon Suomessa yltää vain joka kymmenes yritys.

Kuopion Reippaan jäsenkorttia näyttämällä normaalihintaiset tuotteet -20%, ei koske palveluja ja seppätöitä eikä Fenia laboratoriotimanttimallistoa

Kuopiossa palvelemme: 

Kultajousi

Kolmisoppi/Citymarket

p. 020 7000 651

Kultajousi

Puijonkatu 23/Kauppakeskus Sektori

p. 020 7000 650

Kultajousi

Matkuksentie 60, Matkus Shopping Center

p. 020 7000 685

 Yhteistyökumppanit

 

 

Intersport Kuopio - Palavelua parraatipaekalla

Intersport Kuopion kauppiaat Tuukka ja Milla Uusitalo henkilökuntineen toivottavat kaikki tervetulleeksi ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Intersport Kuopion monipuolinen valikoima rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Intersport Kuopion tuotevalikoimasta löydät laadukkaat vaatteet, jalkineet ja välineet liikuntaan sekä vapaa-aikaan.

Reippaan jäsenkorttia näyttämällä saat 

  • -10 % alennus normaali hyllyhinnoista ( tai normaali tarjoushinnoista ). Alennusta ei myönnetä kampanjahinnoista esim. Viheltäen menee, Black Friday, ALE tai vastaavat kampanjat.

    Alennus ei koske poistotuotteita, polkupyöriä, sykemittareita eikä seurakauppatuotteita. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin.

  • Laji- ja seuratuotteiden osalta erillinen seurahinnasto.

Sinun ja perheesi Craftin-ostoista kerrytät bonusta koko seuralle! Hyödynnä yhteistyön uudet tuulet ja kipaise ostoksille Interiin, jonka löydät kaupungin ”parraatipaekalta” Haapaniemenkadulta.

 

Palvelemme valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.
Lue lisää: Urheilu Mehiläisestä ja seuraa yhteistä tekemistämme myös instagramissa @urheilumehilainen

Urheilu Mehiläinen Kuopio
Siikaranta 9
70620 Kuopio

Mehiläinen tarjoaa laadukkaat ja kokonaisvaltaiset terveyspalvelut, lääkäri- ja yleislääkäripalvelut nopeasti ja sujuvasti. Mehiläisen kokeneet ammattilaiset tukenasi ja apunasi. Olemme täällä sinua varten. Varaa aikasi nyt, asioida voit vastaanotolla tai etänä. Asiantuntevat lääkärit. OmaMehiläinen Mobiiliedut. Nopeasti hoitoon.

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
70100 Kuopio

Lisätietoja Urheilu Mehiläisen hoitopolusta ja ohjeita Oma Mehiläisen applikaatiosta löydät tästä

Tilintarkastusyhteisö Juha Tissari Oy:n toimintaperiaatteisiin kuuluvat luotettavuus, laatu, varmuus ja henkilökohtainen palvelu. Tarjoan lakisääteisen tilintarkastuspalvelun lisäksi neuvonta- ja asiantuntijapalveluja, jotka sisältävät veroneuvontaa, yritys- ja sukupolvenvaihdosjärjestelyjä sekä neuvontaa kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen kysymyksissä. Tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintaa tarjoamalla luotettavaa kumppanuutta, tukea ja osaamista yritystoiminnan eri vaiheissa. Työmme lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista. Uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Sujuva ja mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa on meille ykkösasia.

Asemakatu 12, 70100 Kuopio

 

Kuopion Energia – aidosti kuopiolainen energiakonserni

Kuopion Energia on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja samalla kantaen vastuumme ympäristöstä ja henkilöstöstämme. Haluamme tehdä paikallisesti hyvää ja tuottaa hyvää energiaa myös niille tahoille, jotka tuottavat toiminnallaan hyvää oloa jäsenilleen, seuraajilleen ja kannattajilleen.

Haapaniementie 30, 70100 Kuopio

Pohjois-Savon Osuuspankki tarjoaa toimialueensa kotitalous- ja pk-yritysasiakkaille, maa- ja metsätalousasiakkaille ja julkiselle sektorille nykyaikaiset ja kilpailukykyiset pankkipalvelut.

City-Optiikka Synsam palvelee Kuopiossa osoitteessa Puijonkatu 19. Reippaan jäsenkortilla saat Kuopion liikkeessä asioidessasi -30% alennusta silmälasien loppusummasta, sekä -25% urheilu- ja aurinkolaseista.

Synsamilta löydät myös muita hienoja etuuksia:

- alle 18v silmälasit 100€, joka sisältää kehyksen 70€ ja + ohentamattomat linssit peruspinnoitteella(kova, heijastamaton, vettä hylkivä). 

Katso lisää: https://www.synsam.fi/

 

Olemme uusi Autopesula Kuopiossa.

Palvelemme ammattitaidolla asiakkaitamme kaikissa autopuhdistukseen / fiksaukseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme Kuopion Reippaan jäsenkorttia näyttämällä normaalihintaiset palvelut -20%

 

www.joupetpesula.com

Puh. 045 321 3042

info@joupetpesula.com

Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio

Maljalahden Voimakellari on toukokuussa 2021 avattu kuntosali ja valmennuskeskus osoitteessa Itkonniemenkatu 11. Tilamme ovat suunniteltu kaiken tasoisten liikkujien laadukkaaseen harjoitteluun. Kuntosalin ja ryhmäliikuntojen lisäksi "Kellarilta" löytyy PT-palvelut, fysioterapia, sekä hieronta.

Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.voimakellari.fi.

Instagram @voimakellari

Facebook Maljalahden Voimakellari

Kuukausijäsenyys Kuopion Reippaan jäsenille 39€/kk, opiskelijat/eläkeläiset 30€/kk.

Matkailukeskus Kuopion Saana

Elämyksellinen Saana kätkee sisäänsä Sauna & Spa -palvelut, hulppeat ravintolatilat terasseineen, vierasvenelaiturin sekä paljon tekemistä & tapahtumia!
https://www.kuopionsaana.fi/

Kuopion Reippaan jäsenistölle -15% alennus ruoasta jäsenkorttia näyttämällä.