Aikuisurheilijat

Kuopion Reipas ry:n aikuisurheilu toiminta kattaa ikäluokat 30 ikävuodesta ylöspäin.

Harjoittelu

Liittymällä seuran jäseneksi (30€ tai 50€ perhejäsenyys) pääset osallistumaan Kotkankallion väestönsuojassa (juoksurata ja kuntosali) lauantaisin klo 8:00-10:00 tapahtuville harjoitusvuoroille. Tiedot vuoroista näet etusivun kalenterista.

Kun haluat tutustua lajeihin tarkemmin, sinun kannattaa osallistua kuntourheilijoiden yleisurheilu- tai maratonkouluihin, joita pitävät parhaat valmentajamme ja he käyvät lajit kädestä pitäen läpi.

Jos haluat ammattimaisempaa valmennusta, voit liittyä valmennusryhmiimme tai ottaa henkilökohtaisen valmentajan. Lisätietoja: Matti Haatainen 050 358 3608 matti.haatainen(at)kuopionreipas.fi 

 

Kilpailut
 

Aikuisurheilukilpailut

Seuran jäsenenä sinulla oikeus osallistua kaikkiin aikuisurheilijoille järjestettyihin yleisurheilukilpailuihin, joita järjestetään eri puolilla Suomea. Aikuisurheilijoille pidetään myös Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuja eri puolilla maailmaa, sekä hallissa että ulkoradoilla. Aikuisurheilukilpailuihin ei ole tulosrajoja.

 

Aikuisurheilijan matkustussääntö

Seura maksaa ilmoittautumismaksut SM- ja muihin arvokilpailuihin ( ei koske rekisteröintimaksua), viestit mukaanlukien seuran ohjeistuksen mukaisesti, kun osallistuja itse ilmoittautuu ja ilmoittaa ennen viimeistä maksupäivää seuran toimistolle (toimisto(at)kuopionreipas.fi) tiedot (nimi, sarja ja lajit) maksamista varten. Edellytyksenä on että urheilija osallistuu toimitsijaksi kauden aikana seuran tapahtumiin ja kilpailuihin.

Kaudella 2022-2023 seura ei korvaa kisoista aiheutuvia matkakuluja sekä majoituskorvauksia urheilijoille. 

Aikuisurheilijana kilpaileminen yleisessä sarjassa

Voit osallistua myös yleisen sarjan kilpailuihin, jolloin sinulla on oltava voimassaoleva Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssi (30€ v. 2021-2022).

Yleisurheilulisenssin saat ostettua Suomisportin kautta osoitteesta https://www.suomisport.fi/ 

 

Linkkejä

Kuopion Reipas kuuluu Suomen Aikuisurheiluliittoon.

Liity jäseneksi.

Lähetä kysymys.

Lisenssin osto Suomisportista 2009-1964 syntyneet

Lisenssin osto Suomisportista 1963 ja aiemmin syntyneet 

 

Lisätietoja:

toimisto(a)kuopionreipas.fi, 050 361 2596