Aikuisurheilijat

Kuopion Reipas ry:n aikuisurheilu toiminta kattaa ikäluokat 30 ikävuodesta ylöspäin.

Harjoittelu

Liittymällä seuran jäseneksi (30€ tai 50€ perhejäsenyys) pääset osallistumaan Kotkankallion väestönsuojassa (juoksurata ja kuntosali) lauantaisin klo 8:00-10:00 tapahtuville harjoitusvuoroille. Tiedot vuoroista näet etusivun kalenterista.

Kun haluat tutustua lajeihin tarkemmin, sinun kannattaa osallistua kuntourheilijoiden yleisurheilu- tai maratonkouluihin, joita pitävät parhaat valmentajamme ja he käyvät lajit kädestä pitäen läpi.

Jos haluat ammattimaisempaa valmennusta, voit liittyä valmennusryhmiimme tai ottaa henkilökohtaisen valmentajan. Lisätietoja valmennustiimiltämme: http://www.kuopionreipas.fi/valmennus/ .

 

Kilpailut
 

Aikuisurheilukilpailut

Seuran jäsenenä sinulla oikeus osallistua kaikkiin aikuisurheilijoille järjestettyihin yleisurheilukilpailuihin, joita järjestetään eri puolilla Suomea. Aikuisurheilijoille pidetään myös Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuja eri puolilla maailmaa, sekä hallissa että ulkoradoilla. Aikuisurheilukilpailuihin ei ole tulosrajoja.

 

Aikuisurheilijan matkustussääntö

Seura maksaa ilmoittautumismaksut SM- ja muihin arvokilpailuihin, viestit mukaanlukien, kun osallistuja itse ilmoittautuu ja ilmoittaa ennen viimeistä maksupäivää seuran toimistolle (toimisto(at)kuopionreipas.fi) tiedot (nimi, sarja ja lajit) maksamista varten.

Seura korvaa matkakulut kotimaan arvokilpailuihin 0,20 €/km. Jokaisesta kyydissäolijasta saa korotusta 3 senttiä/matkustaja. Matkojen järjestelyissä tulee huomioida yhteiskuljetukset. Julkisilla kulkuvälineillä kotimaan matkat korvataan edullisimman kulkuvälineen mukaan. Kotimaan arvokisojen hotellimajoitus korvataan kuittia vastaan maksimissaan 60€/yö/yöpyjä. Esim. jos kaksi seuran jäsentä yöpyy hotellissa samassa huoneessa, joka maksaa 120€/vrk, he saavat maksun täysimääräisenä takaisin. Kotimaan matka- ja majoituskulut korvataan kulukorvauslomakkeella tehtyyn hakemukseen, joka on palautettu seuran toimistolle enintään kaksi viikkoa matkan päättymisestä. (http://www.kuopionreipas.fi/seura/materiaalisalkku/laskutus-lomakkeet/)

Päivärahoja ei makseta.

Urheilija on oikeutettu korvauksiin vain, jos hän osallistuu toimitsijana Reippaan järjestämiin kilpailuihin mm. Itsenäisyysmaraton, Hannes Junior Games, Rauhalahti Kuopio Maraton, aluehallit ja mahdolliset SM-kilpailut.

Aikuisurheilijana kilpaileminen yleisessä sarjassa

Voit osallistua myös yleisen sarjan kilpailuihin, jolloin sinulla on oltava voimassaoleva Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssi (30€ v. 2019).

Yleisurheilulisenssin saat SUL:in sivuilta. Se löytyy http://www.sul.fi/ > Lisenssit > Lisenssin maksuohje > tai suoraan https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869 . Valitse seuraksi Kuopion Reipas.

 

Linkkejä

Kuopion Reipas kuuluu Suomen Aikuisurheiluliittoon.

Liity jäseneksi.

Lähetä kysymys.

 

Lisätietoja:
 

Jukka Kaukola
Aikuisurheilutiimin puheenjohtaja
veteraanit(at)kuopionreipas.fi