Aikuisurheilijat

Kuopion Reipas ry:n aikuisurheilu toiminta kattaa ikäluokat 30 ikävuodesta ylöspäin.

Harjoittelu

Liittymällä seuran jäseneksi (30€ tai 50€ perhejäsenyys) pääset osallistumaan Kotkankallion väestönsuojassa (juoksurata ja kuntosali) lauantaisin klo 8:00-10:00 tapahtuville harjoitusvuoroille. Tiedot vuoroista näet etusivun kalenterista.

Kun haluat tutustua lajeihin tarkemmin, sinun kannattaa osallistua kuntourheilijoiden yleisurheilu- tai maratonkouluihin, joita pitävät parhaat valmentajamme ja he käyvät lajit kädestä pitäen läpi.

Jos haluat ammattimaisempaa valmennusta, voit liittyä valmennusryhmiimme tai ottaa henkilökohtaisen valmentajan. Lisätietoja: Matti Haatainen 050 358 3608 matti.haatainen(at)kuopionreipas.fi 

 

Kilpailut
 

Aikuisurheilukilpailut

Seuran jäsenenä sinulla oikeus osallistua kaikkiin aikuisurheilijoille järjestettyihin yleisurheilukilpailuihin, joita järjestetään eri puolilla Suomea. Aikuisurheilijoille pidetään myös Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuja eri puolilla maailmaa, sekä hallissa että ulkoradoilla. Aikuisurheilukilpailuihin ei ole tulosrajoja.

 

Aikuisurheilijan matkustussääntö

Seura maksaa ilmoittautumismaksut SM- ja muihin arvokilpailuihin ( ei koske rekisteröintimaksua), viestit mukaanlukien seuran ohjeistuksen mukaisesti, kun osallistuja itse ilmoittautuu ja ilmoittaa ennen viimeistä maksupäivää seuran toimistolle (toimisto(at)kuopionreipas.fi) tiedot (nimi, sarja ja lajit) maksamista varten.

Kaudella 2022-2023 seura ei korvaa kisoista aiheutuvia matkakuluja sekä majoituskorvauksia urheilijoille. 

Aikuisurheilijana kilpaileminen yleisessä sarjassa

Voit osallistua myös yleisen sarjan kilpailuihin, jolloin sinulla on oltava voimassaoleva Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssi (30€ v. 2021-2022).

Yleisurheilulisenssin saat ostettua Suomisportin kautta osoitteesta https://www.suomisport.fi/ 

 

Linkkejä

Kuopion Reipas kuuluu Suomen Aikuisurheiluliittoon.

Liity jäseneksi.

Lähetä kysymys.

 

Lisätietoja:

toimisto(a)kuopionreipas.fi, 050 361 2596