Ajankohtaista

Kuopion Reippaan pistekilpailussa tilanne tiivistyy kauden edetessä. Kärjessä jatkaa Samu Mikkonen. Jo 27 urheilijaa on päässyt pisteille.
Kuopion Reippaan urheilijat ovat avanneet kautensa erinomaisesti. Urheilijoiden onnistumiset näkyvät myös Suomen Urheiluliiton seuraluokittelussa. Reipas taistelee kauden aikana jopa sijoittumisesta kymmenen parhaan joukkoon.
Kuopion Reippaan Aki Salminen 10-otteli voiton Tampereella kansallisessa moniottelukilpailussa. Salminen oli lopulta ylivoimainen elämänsä parhaassa kauden avauksessa.
Tulokset lisätty kotisivuille. Maria Räsänen juoksi huippuajan 200 metrillä. Marian aika 11,71 on uusi 22-sarjan piiriennätys. Taneli Juutinen heitti yli nuorten MM-rajan ja Maisa Halonen loikki 3-loikassa N17 sarjan uuden piiriennätyksen.
Kuopion Reipas järjestää Vänäri Games tapahtuman lauantaina 26.5.2012 klo 12.30 (juniorit ja veteraanit) ja klo 14.00 yleisen sarjan lajit. Kannustamme kaikki seuran jäseniä perheineen ja ystävineen tulemaan katsomaan kansallista yleisurheilutapahtumaa. Kilpailuihin on ilmoittautunut mm. ESBO IF:n Mikko Kivinen (ennätys 789). Lisäksi lähes koko Reippaan parhaimmisto avaa kautensa Väinölänniemellä. Kilpailuihin on yleisöllä vapaapääsy.
Reipas järjestää 5.6. Väinölänniemellä veteraanien piirinmestaruuskilpailut.
Kunniakierroksella voit vaikkapa haastaa tuttaviasi tai yhteistyötahojasi tukemaan osallistumistasi eurolla tai useammalla/ kierros. Tämä hyväntekeväisyyskeräys ja päivän liikunta-annos kannattaa yhdistää!
Urheilijat kokoavat seuralle Kalevan malja ja seuraluokittelupisteitä. Pisteet koostuvat Kalevan malja pisteistä, arvokisoista,luokkatuloksista ja pm-kisoista. Kahdeksan parasta palkitaan kauden jälkeen. Reipas on Kalevan maljassa sijalla kahdeksan SM-maantien ja maastojen jälkeen. Seuraluokittelussa seura on sijalla 15.
Ohessa on piirinmestaruuskilpailujen paikat ja päivämäärät. Tarkasta myös päivitetyt ilmoittautumisohjeet!
Kuopion Reipas ry:n johtokunta on päättänyt SM - viestien valintaperusteet valmennustiimin esityksestä.
RSS ATOM