Ajankohtaista

Yleisurheilukoululaisista ja nuorisovalmennusryhmäläisistä muodostetaan joukkue kisaan. Tavoitteenamme on saada osallistuja joka lajiin. Lajeja harjoitellaan harjoituksissa ennen kisoja! Myös nuoremmat kuin 11-vuotiaat rohkeasti mukaan! Haluatko mukaan? Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi/valmentajaasi tai Mattiin ja Tiinaan.
Forte Sportissa vietetään Kesäkauden Avausta lauantaina 5.5 klo. 10.00-16.00 Tarjoamme hernekeittoa 500 nopeimmalle ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 905 euron arvoinen Savotta -telttasaunapaketti!
Kuopion Reipas hyödyntää valmennusosaamista aikuisten liikuttamiseen. Kesän kuntoliikuntapalvelujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä
Kuopion Reipas on mukana valtakunnallisessa Kunniakierros hyväntekeväisyyskeräyksessä. Reippaan Kunniakierrostapahtuma pidetään tiistaina 29.5.2012, kello 17.30 - 19.00 Vänärillä.
Löytyvät SM-maantien sivuilta. Samu Mikkonen juoksi hopealla M17 sarjan 10 km:lla. Matti Haatainen otti arvokkaan pistesijan. Väinö Klemola juoksi upeasti yhdeksänneksi. Anne-Marika Partanen tekee vahvaa paluuta vammojen jälkeen ja oli 11.
Jos olet lähdössä YAG -tapahtumaan Helsinkiin, ilmoittaudu mukaan Reippaan sivujen kautta viimeistään maanantaina 23.4.2012! Tuohon mennessä ilmoittautuneiden määrän mukaan, mietimme yhteiskuljetuksen mahdollisuutta.
Kuopion Reipas on tilannut Pohjois-Savon Yleisurheilu ry:ltä yleisurheilun tuomarikoulutuksen ke 25.4. (osa 1) ja ke 2.5.2012 (osa 2).
Georgian Athensissa, Yhdysvalloissa Kuopion Reippaan Thomas Barrineua avasi kautensa ottelemalla kauden kotimaisen kärkituloksen 7508 pistettä. Kisan kakkoseksi otteli Jyväskylän Kenttä-Urheilijoiden Sami Itani tuloksella 7455 pistettä.
RSS ATOM