Ajankohtaista

Vattenfall seuracupin ensimmäinen osakilpailu kilpaillaan 18.6. kotikentällämme Väinölänniemellä
10.6.2014 tulokset (10.6.2014)
Kiitos kaikille toimitsijoille ja mukana olleille! 10.6.2014 kisojen tulokset alla olevan linkin kautta:
Kisat alkavat klo 17.00 lasten sarjoilla. Veteraanit aloittavat jo 16.30 kiekolla. Huomioikaa, että pienet muutokset ovat mahdollisia. Kilpailupaikalla kannattaa tarkistaa vielä oman lajin alkamisajankohta seinillä olevista aikatauluista.
M45 sarjassa saimme kaksi hopeaa ja yhden pronssin, M60 sarjassa hopean ja pronssin, sekä M75 sarjassa kaksi hopeaa. Alla linkki tuloksiin.
Kuopion Reippaan seura- ja kuukausikisojen 3. osakilpailu kisataan Vänärillä klo 17.00 alkaen. Ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään 8.6. Linkit ilmoittautumisiiin alla:
Ilmoita joukkueesi itse: http://ristiinanurheilijat.sporttisaitti.com/aikuisurheilun-sm-viestit-2014/ Seura maksaa ilmoittautumisen, kun ilmoitat maksusta toimisto@kuopionreipas.fi ennen puolta päivää.
on nyt luettavissa alla olevan linkin kautta!
Kentän radat pestään ja maalataan uudelleen
Kuopion Reipas järjestää kolmen kerran estejuoksukurssin toukokuussa 2014 johon ovat tervetulleita koko Pohjois-Savon Yleisurheilun nuoret juoksijat. Estejuoksukoulussa käydään läpi kuivaesteen ja vesihaudan ylitystekniikat ja harjoitellaan ryhmässä juoksua. Huomatkaa, että 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa kilpaillaan tänä vuonna ensimmäisen kerran 1500 metrin estejuoksussa. Nyt on hyvä tilaisuus ajaa laji teknisesti sisään!
RSS ATOM