Johtokunta tiedottaa

23.3.2012

Ohessa johtokunnan kokouksen 22.3.2012 tärkeimpiä asioita.

Johtokunta vahvisti seuran rekisteriselosteen, seloste on luettavissa näiltä sivuilta kohdasta seura.

Helsingin EM - kisojen lippuista informoidaan lähipäivinä näillä sivuilla ja sähköpostilla. Vastuuhenkilönä toimii Jukka Kaukola. 

Youth Athletics Gamesin kisamatkasta tietoa lähipäivinä sivuilla ja sähköpostilla. Vastuuhenkilöinä toimivat Tiina Lukin ja Matti Haatainen.

Rekrtyointi kesän toimitsijatehtäviin alkaa lähipäivinä. Tietoa tästä sähköpostilla ja näillä sivuilla. Vastuuhenkilönä toimii Marko Ahtiainen. Tuomarikoulutus järjestetään 25.4. ja 2.5. Kuopiossa. Lisätietoja Ilkka Juutiselta. Saat tästä myös sähköpostia ja seuraa nettisivuja.  

Kunniakierrostapahtuma 29.5.2012 Vänärillä. Listoja ja esitteitä saa seuran toimistolta ja johtokunnan jäseniltä. Johtokunnan jäseniltä ja varajäseniltä saa pikaoppaan, jossa on keräysohjeita.

Kuopio10 ja SM - maantiejuoksut lähestyvät. Kun haluat tulla mukaan talkoisiin, ota yhtyettä Olli Pulkkaseen tai Matti Röppäseen.

Koulukierros käynnistyy lähipäivinä, vastuuhenkilönä nuorisopäällikkö Jonna Kettunen.

Juoksukoulu, aikuisten yleisurheilukoulu ja muut kuntoliikuntapalvelut täyttyvät. Tule mukaan liikkumaan, ota yhteyttä Ansku Partaseen tai ilmoittaudu nettisivujen kautta mukaan.

Jäsenmäärä on nyt noin 420. Innosta tuttuja mukaan jäseneksi. Jäseneksi voi ilmoittautua nettivisujen kautta.

Jäsenkortteja aletaan jakaa lähipäivinä, seuraa sähköpostia ja nettisivuja. Vastuuhenkilönä Jonna Kettunen. 

Urheilijoitamme leireilee lähiviikkoina ulkomailla ja kotimaassa. Maria Räsänen avaa alustavasti kauden Norjassa, Oslon Bisletillä, jossa naisten maajuokkue tavoittelee 4 x100m metrin EM - kisojen tulosrajaa. 

 

Terveisin Kuopion Reipas ry/johtokunta