Pääsiäistiedote seuran jäsenille, hyvää Pääsiäistä!

5.4.2012


Kuopion Reipas toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille jäsenilleen ja yleisurheilun ystäville. Yleisurheilu on tuoreen imagotuktimuksen mukaan toiseksi kiinnostavin laji suomalaisten mielestä. Sponsor Insightin tekemän Sponsor Navigator tutkimuksen mukaan yleisurheilu kiinnostaa suomalaisia. Tapahtumien osalta Suomi – Ruotsi yleisurheilumaaottelu on kiinnostavin tapahtuma ja Kalevan Kisat toiseksi kiinnostavin tapahtuma. Yleisurheilun EM – kilpailut kiinnostavat suomalaisia enemmän kuin jalkapallon EM – kilpailut. Tästä on miedänkin hyvä ponnistaa kohti yleisurheilu ja juoksukesää 2012. Lisätietoja tutkimuksesta: www.sul.fi/uutiset/uutispalvelu/tutkimus-yleisurheilukilpailut-suomen-suosituimpia-urheilutapahtumia

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi:

Kuopion Reipas järjestää lähes 20 tapahtumaa ja kilpailua kesällä 2012. Vielä ehdit ilmoittautua vapaaehtoiseksi 10.4.2012 mennessä. Tarvitsemme joissakin tapahtumissa jopa lähes 100 vapaaehtoista (Hannes Junior Games).  Vapaaehtoisten työpanos mahdollistaa ikimuistoisia elämyksiä lapsille, nuorille, aikuisille ja kuntoliikkujille. Jäseniä meillä on jo 420, joten kun jokaisesta perheestä osallistutaan 1 – 3 tapahtumaan. voimme järjestää tapahtumat laadukkaasti. Vetoan jokaiseen jäseneen, osallistuminen on tapahtumien järjestämisen kannalta arvokasta. Voit pyytää myös tuttaviasi ja ystäviäsi mukaan. Ilmoittaudu nyt:
 
Järjestämme tuomarikoulutuksen 25.4. ja 2.5.2012 Tähänkin voit ilmoittautua oheisella kaavakkeella. Kalevan Kisojen 2014 vapaaehtoisorganisaation kokoaminen käynnistyy vuoden 2012 aikana, olemalla mukana tapahtumissa kesällä 2012, olet etusijalla Kalevan Kisojen vapaaehtoistoimintaan.   
 
 
Kuopion Reippaan seura-asujen tilaus Forte Sportissa:
Tilauksen voit vielä tehdä keskiviikkoon 11.4.2012 Forte Sportissa! Toivottavasti mahdollisimman moni hankkii seuran korkealaatuisia asuja, jotta seuramme näkyvyys lisääntyy. Asut ovat laadukkaita Noname tuotteita ja ovat saaneet paljon kiitosta niiltä, jotka tilasivat ensimmäisellä tilauskierroksella.
FORTE SPORT palvelee MA-PE klo 10.00 - 18.00, LA 10.00 - 16.00 Puijonlaaksontie 4, 70200 KUOPIO
 
 
 
YAG tapahtuma 9 – 17 vuotiaille Helsingin EM kilpailujen yhteydessä:
Ilmoittautua Reippaan joukkueeseen voit oheisella kaavakkeella 23.4.2012 mennessä.
Lisätietoja:
 
 
 
Lähde mukaan Helsingin EM -kilpailuihin
Kuopion Reippaan kautta voit tilata lippuja Yleisurheilun EM – kilpailuihin. Tee tilauksesi 23.4.2012 mennessä, tilaukset oheisen linkin kautta. Seuran jäsenenä saat alennusta normaalihintaisista lipuista.
 
 
 
Osallistu Kuopio10 tapahtumaan 21.4.2012 Vänärillä, harvinainen tilaisuus osallistua SM kisareitillä juoksutapahtumaan:
Kuopio10 juostaan 21.4.2012, klo 10.00 Vänärillä. Tapahtuman reitillä juostaan maantiejuoksun SM kilpailu klo 11.30 alkaen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, tule mukaan!
Ilmoittaudu tästä:
 
 
 
Kuopion Reipas tarjoaa kuntoliikuntaa, jäsenenä saat alennusta osallistumismaksuista:
Ilmoittaudu mukaan liikkumaan oheisesta linkistä. Aikuisten yleisurheilukoulu, juoksukoulu ja puistojumppa käynnistyvät lähiviikkoina. Maratonkoulu syksyllä 2012.
 
 
 
Lasten yleisurheilukoulut kesän osalta käynnistyvät toukokuun alussa:
Ilmoittaudu mukaan tästä:
 
 
 
Nuorisovalmennus ja valmennus:
Nuorisovalmennusryhmiin ja valmennukseen voi tulla mukaan myös kesken vuoden. Lisätietoja saat seuran toimistolta. toimisto@kuopionreipas.fi  
 
Kevään aikana Kuopion Reippaan urheilijat leireilevät ulkomailla ja kotimaassa. Toivotan kaikille urheilijoille hyvää harjoitusjaksoa kohti kesän kilpailukautta! Kierrämme nuorisopäällikön johdolla huhtikuun aikana kouluja markkinoimassa yleisurheilua, uskon, että saamme runsaasti uusia harrastajia.
 
 
 
Kunniakierros 2012
Suomen Urheiluliiton kunniakierroskeräys hyväntekeväisyyskeräys on käynnissä seurassamme. Nyt kannatta lähteä mukaan kerääjäksi tai tukijaksi. Keräys huipentuu 29.5.2012, klo 18.00 Kunniakierros tapahtumaan. Keräyslistoja, esitteitä ja ohjeita saat seuran toimistolta ja johtokunnan jäseniltä. Keräyksen tuotto käytetään a) lasten yleisurheiluvälineisiin b) nuorisovalmennusryhmien kuluihin tai 16 + urheilijoiden kevään 2013 ulkomaan leiriin. Voit itse vaikuttaa mihin näistä kohteista kohdistat keräyksen tuloksesi. Joissakin seuroissa keräystulo on ollut jopa 40 000 euroa. Mikäli jokainen jäsenemme kerää 100 euroa (johon menee aikaa noin tunti) voimme auttaa lasten ja nuorten yleisurheilua merkittävästi. Lähde mukaan, teet ratkaisevaa työtä toimintamme eteen!
 
 
Hyvää ja liikunnallista pääsiäisen aikaa sinulle,
 
Kuopion Reipas ry
Marko Ahtiainen
puheenjohtaja
p. 044 3044626