Kuopion Reippaan Maria Räsänen juoksi Suomen mestariksi

12.8.2012

Maria Räsänen otti nuorten SM-kultaa
Tuomas Rouvali pokkasi SM-pronssia

Yleisurheilun nuorten SM-kilpailut jatkuivat sunnuntaina Kauhajoella ja Mikkelissä. Kuopion Reipas saalisti toisena kilpailupäivänä kolme mitalia. Kalevan malja pisteitä toinen päivä tuotti seuralle 26.

Mikkeli M/N22 SM
Maria Räsänen juoksi 200 metrillä vakuuttavasti mestariksi ajalla 24,26. Toiseksi juossut Lahden Ahkeran Tiina Leppäkoski kellotti ajan 24,59. Juoksun aikana puhalsi lievä 0,5 metrin myötätuuli.

Miesten 200 metrillä Kuopion Reippaan Ville Kiviniemi otti seitsemännen sijan ajalla 22,76. Kilpailun voitti Kankaanpäänseudun Leiskun Ville Myllymäki ajalla 21,88. Juoksussa mitattiin 0,4 metrin vastatuuli.

Naisten 800 metrillä Kuopion Reippaan Maria Murtorinne juoksi uudella ennätyksellään 2.18,23 kuudenneksi. Kilpailun voitti Heinolan Iskun Heidi Marttinen ajalla 2.14,31.

Miesten seipäässä Kuopion Reippaan Joonas Mikkanen taivutti viidenneksi tuloksella 450. Kilpailun vei nimiinsä Sotkamon Jymyn Perttu Korhonen tuloksella 500.

Kauhajoki M/N19 SM
Kauhajoen keihäspaikalla koettiin jännittäviä hetkiä. Kuopion Reippaan Taneli Juutinen taisteli upean kolmannen tilan tuloksella 67,34. Hopea jäi harmittavasti kolmen sentin päähän, kun Vimpelin Vedon Toni Kuusela kiskaisi viimeisellään 67,37. Juutisen viimeinen kaartoi arviolta päälle 68 metrin, mutta se oli niukasti yliastuttu. Kilpailun voitti Ylöjärven Urheilijoiden Joni Karvinen tuloksella 71,63.

Miesten kolmiloikassa Kuopion Reippaan Tuomas Rouvali loikki pronssille 13,93. Kilpailun voittajaksi hyppäsi Kaipolan Vireen Kristian Pulli tuloksella 15,10. Reippaan Joonas Kortelainen oli 11. tuloksella 12,61.

Naisten 200 metrin alkuerissä Kuopion Reippaan Emilia Poimaa juoksi ajan 27,14.  Naisten 800 metrillä Kuopion Reippaan Venla Mäkäräinen juoksi sijalle kymmenen ajalla 2.21,89.