SM- hallit 16.-17.2.2013, Jyväskylä. Mukana kahdeksan reippaalaista.

13.2.2013

 

SM- hallit 16.-17.2,2013. Jyväskylä. Mukana kahdeksan reippaalaista.

 

Jyväskylässä tulevana viikonloppuna 16.-17.2 järjestettävien aikuisten SM- hallien yksilölajeihin on ilmoittautunut viisi  reippaalaista. Kaikkiaan reippaalaisia esiintyy Hipposhallissa kahdeksan kun Reippaan joukkue osallistuu  miesten 4x200m:n viestiin.

                      Tilastokakkonen  Maria Räsänen  puolustaa v.2012 SM- hallien hopeaa ja haastaa  tilastoykkösen Hanna- Maaria Latvalan  60m:n sähköisellä matkalla.  200m:llä vastikään 24,42 ennätyksekseen kellottanut Maria,  vuosi sitten sijoittui viidenneksi. Hyvän päivän sattuessa kohdalle mitalikin on mahdollista.

                      Naisten 1500m:n lähtöviivalle asettuu kaksi reippaalaista juoksijatarta viiden muun naisen rinnalle, Maria Murtorinne ja Venla Mäkäräinen. Tässä pätee sama kuin edellisessäkin, hyvän päivän ja sopivan vauhdinjaon  sattuessa kohdalle, mitali  ei olisi mahdoton ajatus.  Venla juoksee myös 3000m ja mahdollisuudet 4-6 nopeimman joukkoon ovat olemassa.

                      Milla Mikkanen on ilmoittautunut naisten seipääseen ja kolmiloikkaan. Seipäässä ennätyksensä (380) ilman seivästreenejä vastikään hypännyt Milla lähtee riskimenttaliteetillä, korkealta aloittaen ja mahdollisimman vähillä hypyillä kisa läpi. Kolmiloikassa tavoitteena loikkia kuusi kisasuoritusta.

                      Miehissä yksilölajeissa  Reippaan ainoa edustaja Tuomas Rouvali  hyppää pituuden. Tuomaksen tavoittteena  Millan tavoin kisassa kuusi hyppyä ja oman halliennätyksen (7,01 ) parantaminen.

                      Lisäksi miesten 4x200m viestissä juoksevat Tuomaksen lisäksi Ville Kiviniemi, Sami Hänninen ja Markku Pitkänen.