Haastattelututkimus: Yleisurheilu toiseksi kiinnostavin

8.3.2013

Sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight Nordic on vuosittain tutkinut suomalaisten kiinnostusta eri huippu-urheilumuotoihin. Yleisurheilu nousi viime vuoden mittauksessa toiseksi suosituimmaksi huippu-urheilumuodoksi ja vakiinnutti asemansa toiseksi suosituimpana tämän vuoden tutkimuksessa.

Lähde:

http://www.yleisurheilu.fi/uutiset/uutispalvelu/haastattelututkimus-yleisurheilu-toiseksi-kiinnostavinan on laskenut. Vastaajat osallistuivat tutkimukseen nettipaneelin kautta.

Yleisurheilu ja maastohiihto nousivat vuoden 2012 mittauksessa toiselle ja kolmannelle tilalle sekä vakiinnuttivat asemansa tämän vuoden alussa tehdyssä uusimmassa mittauksessa. Tämänkertainen tutkimus oli järjestyksessä kahdeksas ja yhteensä siinä verrattiin keskenään 57 eri urheilumuotoa.

Merkittävimmät muutokset urheilumuotojen välillä ovat olleet mäkihypyn putoaminen toissavuoden toiseksi suosituimman urheilumuodon asemastaan viidennelle tilalle ja ampumahiihdon nouseminen 11. tilalta seitsemännelle tilalle.