Vattenfall Tera-sarjan finaali

31.8.2013

Finaali on ohi ja palkintorahat on jaettu kuudelle parhaalle seuralle. JKU saalisti ansaitun voiton. Itäisen alueen paras oli LUM ja isäntä Imatrakin jätti Reippaan taakseen. Vaikka sijoitukset olivat toisinpäin vielä finaaliaamuun lähtiessä. Vaikka kisat menivät vaihtelevasti, ennätyksiä, lähes ennätyksiä ja epäonnistumisia, oli kisareissu kaikille mieleinen ja mukava. Vattenfall finaali on iso ja kovatasoinen kisa, jossa lajin voittaminen vaatii hyvän suorituksen. Reipas sai lajivoiton N17 kuulassa. Monissa lajeissa mukana oli ensikertalaisia, joten pieni kisajännitys aiheutti normituloksen alittamisen. Mainittakoon mm. Santeri Hänninen, joka teki yli 5m tulosparannuksen M17 pituudessa. Santeri aloitti juoksuharjoittelun tammikuussa 2013, eikä ole koskaan aiemmin hypännyt pituutta. Joten seuran energisin urheilijan palkinto meni Santerille rohkeasta lajikokeilusta. Kisassa oli mukana hallitseva Suomenmestari. Loppurutistuksena ollut sukkulaviesti meni Reippaasti ja palkinnoksi huoltaja lupasi juoksijoille tikkarit, jotka toimitetaan juoksijoille henkilökohtaisesti.