Reippaalle piirin 9 - 15 v maastoista kymmenen mitalisijaa

4.5.2014

Kuopion Reippaan urheilijat nappasivat 10 mitalisijaoitusta piirin maastomestaruuskisoista Sonkajärveltä. Hienoa oli, että peräti 29 Reippaan juoksijaa starttasi kisoissa.

Voittoon kisoissa juoksivat P10 sarjan 1,5 kilometrillä Ville Vanhanen. T10 sarjan mestari oli Riika Tirkkonen. T15 sarjassa kovinta vauhtia juoksi Iiris Moisio.

Hopeaa omassa starttissaan P13 sarjassa juoksi Roni Tirkkonen. Pronssille sarjassa T14 juoksi Mette Lukin.

Joukkuekisoissa kultaa tuli useissa lähdöissä. T10 joukkue Riika Tirkkonen, Stiina Pesonan ja Peppi Laurila nappasi kultaa. P13 sarjan kultaan juoksi joukkue Roni Tirkkonen, Leevi Ryynänen ja Juuso Vanhanen. Saman sarjan tyttöjen kultaa juoksi joukkue Petra Turunen, Inkeri Ruopi ja Reeta-mari Mäntyselkä. T15 sarjan kultaan juoksi Iiris Moisio, Johanna Laakkonen ja Minna Voutilainen.

Hopeaa nappasi T13 sarjan joukkue Jonna Voutilainen, Anna Hirvonen ja Anni Ihalainen.