Hallikauden SM-kilpailuihin ilmoittautuminen ja matkustus

12.1.2015

Hallikaudella käydään aikuisten, nuorten ja moniottelujen SM-hallikisat. Lisäksi heittäjille omat SM-talvimestaruutensa. Ilmoittautumisesta, kyydeistä ja majoituksista tietoa tästä

 Aikuisten SM-hallikisat 21-22.2 Tampere

Ilmoittautuminen kalenterin kautta itsenäisesti (ne kenellä on kisoihin edellyttävä tulos tehtynä).Seura maksaa osanottomaksut ilmoittautuneiden mukaan.  Majoitus Tampereella Cumulus Koskikadulla, jossa meillä varattuna 8x2hh. Matkustus henkilöautoilla/pikkubussilla lähtevän väkimäärän mukaan.

15v SM-halleihin lähtevien ilmoittauduttava ajoissa myös Olli Pulkkaselle. Katsotaan tarve lisähuoneille/

 

Nuorten SM-hallit 27.2-1.3. Turku

Ilmoittautuminen ja maksaminen (verkkopankkimaksulla) kilpailukalenterin kautta itsenäisesti. (Seura maksaa kuittia vastaan takaisin A-luokan urheilijoiden osallistumismaksut). Koska kisat ovat kolmipäiväiset, ja  seura tarjoaa majoituksen 1 yön ennen omaa lajia A-luokan urheilijoille, siirrymme Turkuun junalla kukin päivää ennen omaa kilpailuaan. A-luokan urheilijoiden matkakulun voi laskuttaa seuralta jälkikäteen. (Junamatkasta vielä lisätietoa lähtijoille, ryhmäliput/opiskelijaliput käyttöön). Majoitus Holiday Inn Turussa kävelymatkan päässä Kupittaalta. Siellä meiltä on varattuna 13x2hh ja varausta voidaan vielä tarkentaa.  

 

SM hallimoniottelut Helsinki ja Heittojen talvimestaruuskilpailut

Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta, seura maksaa osanottomaksut. Ilmoittakaa lähdöstänne ajoissa (31.1. mennessä) Olli Pulkkaselle, varataan majoitukset ja kyydit lähtijöiden mukaan pyrkien yhteiskyyteihin ja majoituksiin. 

 

Tsemppiä hallikauteen!