SM-hallimoniottelut Helsingissä

7.3.2015

SM-hallimoniotteluiden ensimmäinen kisapäivä Helsingissä on käyty. Alla juttu kisoista.

 1. kisapäivä takana täällä SM-HALLIMONIOTTELUISSA Helsingissä! Reippaalta on mukana 3 urheaa soturia: Thomas Barrineau, Joona Välipakka ja Elias Kokkonen. 

Thomas aloitti miesten kisan aamulla 60m juoksussa oman ennätyksen murskaamisella ja 6 v vanha ennätys joutaa nyt romukoppaan. Pituudessa tuli takapakkia tuloksella 647 mutta kuula lensi sitten seuraavassa lajissa uuteen ennätykseen ja se kirjataan nyt 14,63. Päivän päätöslajina oli korkeus jossa Thomas hyppäsi 190. Uuteen päivään Thomas kiitää sijalta 4. ja on johtavaa perässä noin 100 pistettä.
 
Miehet 17 sarjaan oli ilmoittautunut huimat 20 urheilijaa. Reippaan Joona ja Elias aloittivat iloisella mielellä urakkansa miesten tavoin 60 metrin juoksulla. Joona oli 3. ajalla 7.35 ja Elias oli 11., 7.79. Pituudessa Joona oli joukon pisimmälle ponkaissut nuorukainen ja siirtyi kokonaiskilpailun johtoon tuloksella 651. Eliaksella ei ponkaisut sattunut kolmen kierroksen aikana kunnolla kohdilleen ja vanha nilkkavaiva alkoi vaivata. Tuloksena 5,77. Kuulassa Joona oli tuloksella 12,67 3. ja Elias oli 9. tuloksella 10,35. Päivän päätti korkeus, jossa Joona ponkaisi 179 ylitykseen ja siirtyi taas koko joukon kärkeen. Eliaksella korkeus oli tuskien taival ja rima tippui 152 jälkeen. 
 
Huomiseen päivään ystävykset lähtevät toisiaan kannustaen ja tukien sijoilta 1. ja 13. Eliaksella on matkaa kurottavana kympin sakkiin reilut 100 pistettä. Mitalitaisto taas näyttäisi olevan 3 nuorukaisen taisteltavana. Joona johtaa 48 pisteen erolla, joten jännättävää riittää koko huomiselle päivälle!
 
Moniottelijat ovat oiva esimerkki yhteen hitsautuneesta, toisiaan kannustavasta ja rehdistä urheiluporukasta. Tänään miesten pituushypyn loputtua koko halli hiljentyi muistamaan edesmennyttä Reippaan Aki Salmista. Hiljentymisen lisäksi kuulimme muistopuheen ja musiikkia. Miesurheilijat kunnioittivat Akia myös surunauhoin urheilupaidan rintamuksessa. Suuren aukon Akin poismeno on jättänyt moniotteluperheeseen!