Junnu-SM-kilpailuista yksi mitali ja tukku pistesijoja.

22.8.2016

Juho Savolainen pronssia P15 2000m juoksussa valmentajansa Jean Decretten kanssa

Juho Savolainen oli P15 sarjan 2000m juoksussa pronssilla, eikä 800m mitalikaan kauaksi jäänyt.

Kajaanissa ja Hämeenlinnassa kisailtiin nuorten Suomenmestaruuksista 16, 17 ja 14, 15-sarjoissa viikonloppuna. Reippaan joukkueet saavuttivat viikonloppuna yhden mitalin, mutta pistesijoja, finaalipaikkoja  ja hyviä suorituksia tuli reilusti.

Kajaanissa Mette Lukin raivasi tiensä N16  400m finaaliin ennätyksellään 60.75, mutta sekä samana päivänä juostussa finaalissa, että sunnuntain 400m aitajuoksussa eväät oli syöty lähes 3s ennätysparannuksen jälkeen. IIris Moisio juoksi N17 800m juoksun alkuerästä finaaliin, mutta sairastuminen esti osallistumisen tähän. Samoin kävi 1500m kilpailulle. Juuso Välipakka teki hyvät suoritukset P16 pituudessa sijoittuen viidenneksi ja pika-aidoissa sijoittuen neljänneksi. Mitalisijat jäivät tällä kertaa valitettavasti odottamaan tulevaa vuotta.

Hämeenlinnan kilpailuiden Reippaalainen oli ilman muuta Juho Savolainen, joka juoksi P15 800m kisassa neljänneksi ja otti komealla ajalla pronssia 2000m juoksussa. Tirkkosen Roni säesti molemmilla matkoilla hieman perässä, samoin kuin 800m Joonas Nupponen. Senja Heinonen teki debyyttinsä SM tasolla 1500m esteissä juosten uuden ennätyksen.

Pikamatkoilla sekä Eetu Kumpulainen P15 että Reeta Mäntyselkä T15 raivasivat tiensä alkuerien ja välierien kautta 100m finaaliin, Jonna Voutilainen tippui välierissä niukasti 80m aj finaalista ja alkuerissä valitettavasti karsiutuivat myös Richard Liemula P14 100m ja Kiia Paanila sekä Jonna Voutilainen 300m juoksussa.

Pituudessa Richard sijoittui hienosti seitsemänneksi. Tyttöjen puolella pituudessa tie tuli vastaan Reippaan urheilijoille jo kolmen kierroksen jälkeen, pitkät suoritusvälit lähes 40 kilpailijan kisassa olivat varmasti vaikeat hallita.

Heittäjistä mukana olivat Vanhasen Juuso (kuula ja kiekko)  ja Varkoin Juho (kiekko), sekä Anni Ihalinen ja Ida Lindroos (kuula), joiden kisat eivät tällä kertaa menneet nappiin, mutta potentiaalia menestyä tulevina vuosina varmasti on!