SM- kilpailut M/N22/19 4.-6.8.2017. Kauhava

2.8.2017

Reippaalla hyvät mahdollisuudet useampaankin  mitaliin  kisoista.

 

 

Tulevana perjantaina alkavissa 22- ja 19- vuotiaitten SM- kisoissa Kauhavalla Reipas tavoittelee useampaa mitali- ja pistesijaa.

                      Naisten puolella vahvoina mitaliehdokkaina ovat 22- vuotiaissa Kirsi Pekkanen ja Eveliina Rouvali.  Kirsiltä voi odottaa mitalia kaikilta kolmelta matkalta, joille hän starttaa.  800m:llä hän on selkeä tilastokärki kuuden sekunnin kaulalla kilpakumppaneihin. Ratakierroksen kahdeksalle aidalle hän starttaa tilastokakkosena. Samaisen matkan sileälle tilastonelosena. Lisä maustetta matkalle antaa Kuopiossa harjoitteleva  Anniina Kortetmaa,  jonka varsinaiset  päämatkat ovat  100 ja 200m.

                      Eveliina on puolestaan porukan tilastokärki reilun puolen metrin turvin kuulassa. Kalevan kisojen pronssimitalin lisäksi varmasti tilaa  on raivattu  palkintokaapista  SM- mitalille. Ylistaron Kilpa-Veljien Taija Keskinen ja Nokian Urheilijoiden Oona Vilermo takaavat, että kuulafinaalista saadaan jännittävä.

                      Kirsin lisäksi kolmen lajin urakoija on Juho Pirskanen, joka aloittaa perjantaina 400m:n raastavalla happomatkalla. Juoksun osuessa kohdilleen Juholla on erinomaiset mahdollisuudet nousta pallille.  Juho osallistuu myös 200m ja 800m:lle. Jälkimmäisellä matkalla Juholla on saumaa korkeallekin. Paljon riippunee juoksun luonteesta miten matkalla käy. Kakkosella erävaiheesta jatkoon.

                      Ville Hyttisen matkat kisoissa ovat 100 ja 200m M22:ssa. Jälkimmäisellä matkalla tavoitteena lieneekin 23 sekunnin aloitus.

                      Vili Holopainen on ilmoittautunut kolmelle matkalle 800, 1500 ja 5000 m:lle. Osallistuminen epävarmaa riippuen Vilin terveystilanteesta.

                      Anni Kaukola lähtee N22:n korkeudessa hakemaan  omaa ennätystä, jolla voisi irrota hyvä pistesija herkässä ja arvaamattomassa lajissa.

                      Eliel Pohjolainen osallistuu  19- vuotiaissa 100 ja 200 m:lle. Saa nähdä miten parin viikon mittainen ”korkean paikan leiri” Lapissa tuo lisävauhtia Elielin juoksuun? Tavoitteena molemmilta matkoilta  useampi juoksu kuin yksi.

                      Veikka Nenonen hakee saman ikäsarjan pituudessa loppukilpailupaikkaa ja 200m:n alkueristä toista starttilupaa  näissä kisoissa.

                      Juulia Julkusen ja Isla Hahlintavoitteet kisoissa ovat selkeät. 19- vuotiaissa molemmat tytöt tavoittelevat perjantain pituuden karsinnasta tulosta, jolla pääsisi  jatkamaan kisahyppyjä lauantain finaalissa. Lisäksi Juulia starttaa lauantaina satasen alkueriin mielessä välieräpaikka.

 

JVA