Tampereelta tuliaisena SM-hopeaa

18.2.2020

Nuorten SM-kisat Helsingissä viikonloppuna

Viime viikonloppuna kilpaillut SM-hallit toivat Reippaalle yhden mitalin, kun Eveliina Rouvali saavutti hopeaa naisten kuulakilpailusta. Eveliina taipui kilpailussa 18 cm lyhyemmällä työnnöllä toiselle pohjois-savolaiselle, kun Varpaisjärven Virettä edustava Senja Mäkitörmä voitti kultaa.

Maria Murtorinne-Taskinen juoksi 1500 metrillä kauden kärkiaikansa, mikä riitti loppukilpailun seitsemänteen sijaan. Myös 800 metrillä loppuaika oli kauden paras, mutta lyhyeämmällä matkalla Marian sijoitus jäi kymppisakin ulkopuolelle. Kestävyysjuoksija Anne-Marika Partanen oli 3000 metrillä 11. ajalla 10.11,40. Radalle palannut Kirsi Pekkanen sairasteli kisaviikolla ja SM-startti jäi sunnuntailta haaveeksi, kun kuumeilu pilasi Kirsin viikonlopun.

Miehistä kisassa oli mukana hyvään vauhtiin päässyt Juho Pirskanen. 400 metrillä aika 50,76 sivusi miehen kauden parasta, mutta riitti tällä kertaa sijalle 15.

Lauantaina käynnistyvät Helsingissä nuorten SM-kilpailut. Reippaasta kilpailemassa ovat Elias Sopo, Richard Liemula ja Miia Ruhkanen. Näiden nuorten kisapäiviä voit seurata HKV:n sivuilta