Halli SM-kisat viikonloppuna

15.2.2024


Yleisen sarjan ja SAULn halli mestaruudet ratkotaan tulevana viikonloppuna

Yleisurheilun sisäratojen Suomen mestaruuskilpailut, SM-hallit, järjestetään viikonloppuna Tampereen Pirkkahallissa. Samaan aikaan Jyväskylässä Hipposhallissa mitellään SAULn mestaruuksista.

 

Tampere SM-hallit 17.-18.2.2024

Hallikausi on startannut erittäin vauhdikkaasti ja Suomen ennätyksiä on rikottu niin yleisessä sarjassa kuin nuortenkin ikäluokissa. Tämän pohjalta viikonlopulta on odotettavissa kovia tuloksia ja sen myötä myös erittäin mielenkiintoisia taisteluita mestaruuksista.

Kuopion Reippaasta Tampereelle lähtevät Eveliina Rouvali (N Kuula), Maria Räsänen (N 60m ja 200m) ja Tero Reinikainen (M 800m ja 1500m)

Eveliina Rouvalin halli kautta ovat häirinneet pienet sairastelut ja hallikausi jää tämän takia hieman tyngäksi. Tampereelle Eve lähtee puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan, eikä varmasti luovuta valtikkaa helpolla nuorille kohokkaille. Isommat tavoitteet Evellä ovat näkyvissä jo muutaman kuukauden päästä kun EM-kisat kisaillaan Roomassa kesäkuun alussa.

Maria Räsäsen hallikausi on kulkenut pitkästä aikaa oikein hyvin ja vauhdit ovat olleet parasta kolmeen vuoteen, vaikkei varsinaista kevennystä harjoittelusta ole tehty. Kilpailu on ollut Marian sanojen mukaan ihanaa ja hän on nauttinut siitä todella paljon. Viikonlopulta Maria lähtee hakemaan kauden parhaita tuloksia ja odottaa kovaa kilpailua innolla.

Tero Reinikaisen syksyn ja alkutalven treenit ovat kulkeneet hyvin ja hän on pysynyt terveenä.  Tammikuussa Tero leireili pari viikkoa Portugalissa ja siellä pääsi tekemään todella hyviä ja kovia harjoituksia sekä nostamaan harjoitusmääriä entisestään. Hallikausi jää vähän lyhyeksi, mutta kahteen enismmäiseen kisaan hän on tyytyväinen. Erityisesti, kun 800m halliennätys parani melkein kolme sekuntia ja 1500m ulko- ja sisäratojen ennätys murskaantui. Tampereen kisoihin lähdetään hakemaan parannusta ennätyksiin ja ennakkoluulotonta juoksemista koviin kisoihin.

Livetulokset SM-hallit

Jyväskylä SAULn SM-kisat 16.-18.2.2024

Kuopion Reipasta SAULn kisoihin lähtee reipas porukka urheilijoita. Edustusta on laajalla rintamalla eri lajeissa niin pikamatkoista pidempiin juoksu kuin kävelyihinkin sekä hyppyihin ja heittoihin. Alla Reippaan edustajat ja lajit lueteltuna. Livetuloksiin tästä

Risto Räsänen, M70 3000m kävely

Topias Sankari, M30 60m, 200m

Jukka Nissinen, M50 60m, Pituus

Heidi Huusko, N50 400m, 1500m

Heikki Savolainen, M55 60m, Korkeus, Seiväs, Pituus

Paula Collan Andersin, N55 Kuula

Jukka Kaukola, M60 400m, 800m, 1500m

Sakari Jäppinen, M85 60m, Pituus

Juhani Andersin, M60 Kuula