Ajankohtaista

M45 sarjassa saimme kaksi hopeaa ja yhden pronssin, M60 sarjassa hopean ja pronssin, sekä M75 sarjassa kaksi hopeaa. Alla linkki tuloksiin.
Kuopion Reippaan seura- ja kuukausikisojen 3. osakilpailu kisataan Vänärillä klo 17.00 alkaen. Ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään 8.6. Linkit ilmoittautumisiiin alla:
Ilmoita joukkueesi itse: http://ristiinanurheilijat.sporttisaitti.com/aikuisurheilun-sm-viestit-2014/ Seura maksaa ilmoittautumisen, kun ilmoitat maksusta toimisto@kuopionreipas.fi ennen puolta päivää.
on nyt luettavissa alla olevan linkin kautta!
Kentän radat pestään ja maalataan uudelleen
Kuopion Reipas järjestää kolmen kerran estejuoksukurssin toukokuussa 2014 johon ovat tervetulleita koko Pohjois-Savon Yleisurheilun nuoret juoksijat. Estejuoksukoulussa käydään läpi kuivaesteen ja vesihaudan ylitystekniikat ja harjoitellaan ryhmässä juoksua. Huomatkaa, että 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa kilpaillaan tänä vuonna ensimmäisen kerran 1500 metrin estejuoksussa. Nyt on hyvä tilaisuus ajaa laji teknisesti sisään!
Helatorstaina Reippaan alle 11, alle 13 ja alle 15 vuotiaat kohtaavat seuraottelussa Savonlinnan Riennon ja Joensuun Katajan. Liitteessä otteluun koottu alustava joukkue.
Tule kilpailemaan! Vanhemmat ovat tervetulleita toimitsijoiksi!
Vaikka Kuopion Reipasta on voinut virallisesti kilpailuissa edustaa vasta tammikuusta 2012 alkaen, on ennätyslistauksessa jo muutamia ihan mukavia tuloksia. Osassa lajeja listalle pääsee hyvinkin helposti sillä tilastotuloksia ei vielä ole.
RSS ATOM