Ajankohtaista

Kuopion Reippaan kymmenottelija Thomas Barrineua avasi kauden Georgian Athensissa kauden kotimaisella kärkituloksella pistein 7521.
Yleisurheilun harrastamisen voit aloittaa helposti If-yleisurheilukoulussa. Reipas If-yleisurheilukoulu on tarkoitettu alakouluikäisille, 7-13 -vuotiaille, yleisurheilua aloitteleville ja yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tiiviin, kolmen (3) viikon ja 12 tunnin mittaisen jakson aikana käydään läpi kaikki yleisurheilun lajit. Ilmoittaudu mukaan!
Tuoreet urheilun imagoa luotaavat tutkimukset ovat mieluisaa luettavaa meille yleisurheilun ystäville. Kahdessa eri tutkimuksessa yleisurheilu on kansalaisten mielestä toiseksi kiinnostavin laji Suomessa. Tämä antaa meille yleisurheilun tekijöille intoa ja pontta jatkaa lajin kehittämistä. Kuopion Reippaan johtokunta ja toimiston väki yhdessä ohjaajien ja valmentajien sekä muiden seuratoimijoiden kanssa suunnittelee kesäkuun alkuun mennessä seuramme askelmerkit vuosille 2015 – 2017. Olemme vahvalla kasvu-uralla, jolle Kuopion Kalevan kisat 2014 antavat lisävauhtia. www.kalevankisat2014.fi
Kuopion Reipas järjestää keväällä 2014 kuusi (6) osaisen heittokoulun 12-15 vuotiaille (02-99 syntyneille) yleisurheilijoille.
II-tason tuomarikoulutusta järjestetään Kuopiossa ja Juankoskella kevään aikana. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu Kalevan Kisoihin tuleville toimitsijoille, mutta myös muut saavat osallistua.
Viikonloppuna Tampereella pidetyissä veteraanien SM-hallikisoissa Reippaan urheilijat menestyivät hienosti.
Kuopion Reippaan seura-asut ovat sovitettavissa ForteSportissa 23.1-8.2.2014
Talvi-kevät 2014 urheilukoulut käynnistyvät tänään:
Lisätään lauantain ja sunnuntain aikana.
RSS ATOM