Ajankohtaista

Monella urheilijalla on tälläkin kertaa mahdollisuuksia aina mitaleille asti. Alla kaikkien kisoihin lähtevien urheilijoidemme esittely.
RockCock tapahtuman vuoksi yleisurheilukenttä on varattuna. Lasten ja nuorten harjoituksia pidetään muissa paikoissa, mm. Puijolla ja Itkonniemen heittokentällä. Valmentajasi/ohjaajasi antaa ohjeet missä harjoittelette tämän reilun viikon ajan.
Huipentumaan mennään molempina päivinä bussilla, joka starttaa klo 8.15 väinölänniemeltä, ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta 20.7. mennessä. Huipentuma on junioriurheilijoiden kauden pääkilpailu!
Tällä kertaa pojatja miehet hyppää pituutta ja tytöt ja naiset heittää palloa tai keihästä. Pienimmillä 100m ja isommilla 300m juoksumatkana!
Kisat pidettiin Saarijärvellä ja Miken pisteet olivat 3566.
Kuopion Reipas saalisti viesteistä kolme mitalia ja kaksi pistesijaa. Mitaleista vastasivat suoritusjärjestyksessä M19 4x800m (Juho Pirskanen, Samu Mikkonen, Sami Hänninen), M17 4x100m aj. (Juuso Välipakka, Santeri Vehviläinen, Elias Kokkonen ja Joona Välipakka) sekä M19 4x400m (Sami Hänninen, Ville Hyttinen, Samu Mikkonen ja Juho Pirskanen).
Suurimmat menestysodotukset kohdistuvat 800m viesteihin
Aikuisurheiluliiton Suomenmestaruuskilpailut järjestettiin viikonloppuna Helsingissä perinteikkäällä Eläintahan kentällä. Aurinkoisessa säässä Reippaan veteraanit saalistivat 7 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia. Triplamestareiksi tulivat Mauri Lyytikäinen ja Jukka Kaukola.
RSS ATOM