Ajankohtaista

Parhaana reippaalaisena Urpo Mikkosesta tuli kaksoismestari M75 pikamatkoilla. Muut mitalistit ja linkit tuloksiin täältä.
Muistakaa ilmoittautua Sisulisähuipentumaan 6.8 mennessä.
Bussi lähtee Väinölänniemen kentältä maanantaina 29.7. klo 15.30!!! Ole ajoissa paikalla!!! Ja muista ottaa mukaan eväät, leipää, hedelmiä, vettä tai mehua. Varustus joka keliin ja Reippaan kisa-asu päälle! Kisan jälkeen palaamme Vänärille.
Huomenna maanantaina joukkue ilmoitetaan sähköpostitse joukkueeseen valituille! Jos et saa sähköpostia ja haluat mukaan, ilmoita osallistumishalukkuudestasi Matille tai Tiinalle! Joukkue ilmoitetaan kootusti seuran toimesta! Osallistumisoikeus VAIN YHTEEN LAJIIN!! EI ULKOPUOLISENA EIKÄ LISÄLAJEJA!!! (Varkauden ohje). Vattenfall lajiharjoitukset tiistaina 23.7. Klo 18-19!!!! T/P 11 ja 13: Ole paikalla!!!!!!
Vaasan Kalevan kisoihin 25.-28.7 on ilmoittautunut kolmetoista Kuopion Reippaan urheilijaa, kuusi miesten ja seitsemän naisten sarjoihin. Joukkueessa on viisi ensikertalaista. Kokenein Kalevankisa- kävijä on kymmenottelija Aki Salminen, joka ottelee tällä tasolla jo yhdeksättä kertaa. Vuoden päästä Kuopiossa kotikisoissa Akilla olisikin vuorossa kymmenvuotisjuhla- ottelu. Mitalitoiveet lepäävät vahvasti pikajuoksijattaren Maria Räsäsen sekä kymmenottelija Thomas Barrineaun harteilla. Muutama pistesijaa voidaan myös odotella
RSS ATOM