Seura-asut

Adidaksen seura-asutilaus on avautunut. Mallisto on kilpailuasujen sekä tuuli- ja verryttely-asujen osalta nähtävillä ja sovitettavissa Intersport Kuopiossa.

 

Tehdessäsi tilausta sovita ja tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa. Asutilaus on avoinna 18.-30.12.2020.

 

Asutilaus on tarkoitettu kaikille reipaslaisille! Tunnustetaan väriä harjoituksissa, kisoissa ja vapaa-ajalla. #seurasydän #munseura #vihreämyrsky #reipas10vuotta


 

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään viiden (5) kappaleen tilaus, jotta Adidas lähtee niitä valmistamaan ja toimittamaan. Keskittämällä tilauksen tähän ajanjaksoon, saamme toivottavasti useista tuotteista tilauksen läpi.

Seura voi tarvittaessa tilata yhden ylimääräisen tuotteen varastoon, mikäli samaa tuotetta on tilattu vain neljä kappaletta.

Sovituskokoja ja mallikappaleita löytyy Intersport Kuopiosta. Myös tilauslomakkeen täyttäminen onnistuu Intersportissa. Seuran toimistolla on yksittäisiä asuja jäljellä edellisestä tilauksesta, joita voida myymme nyt ale-hintaan. Seura-asut ovat normaalia Adidaksen mitoitusta. 

Tilauksenne on sitova ja se laskutetaan teiltä tilauksen saavuttua. Tilaushintoihin lisätään painatuskulut. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, mikäli seuralla sattuu ylimääräisiä kokoja olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla.

Tilanneille lähetetään sähköpostia, kun asut ovat saapuneet ja valmiita noudettavaksi.

Seuraava asutilaus tehdään tarvittaessa/kysynnän ollessa riittävä kesällä 2021.