Seura-asut

Adidaksen seura-asutilaus on avautunut jälleen! Mallisto on kilpailuasujen sekä tuuli- ja verryttely-asujen osalta nähtävillä ja sovitettavissa Intersport Kuopiossa.

Tilaus tehdään nettilomakkeella seuran sivuilta, tilauslomakkeeseen pääset tästä.

 

Tehdessäsi tilausta käy tarvittaessa sovittamassa asuja Intersportissa ja tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa nettilomakkeella seuran sivuilta.
Asutilaus on avoinna 18.-25.3.2022. Eli kipinkapin tilaamaan seura-asuja!

 

Asutilaus on tarkoitettu kaikille reipaslaisille!

Tunnustetaan väriä harjoituksissa, kisoissa ja vapaa-ajalla. #seurasydän #munseura #vihreämyrsky #reipas10vuotta


 

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään viiden (5) kappaleen tilaus, jotta Adidas lähtee niitä valmistamaan ja toimittamaan. Keskittämällä tilauksen tähän ajanjaksoon, saamme toivottavasti useista tuotteista tilauksen läpi.

Seura voi tarvittaessa tilata yhden ylimääräisen tuotteen varastoon, mikäli samaa tuotetta on tilattu vain neljä kappaletta.

Sovituskokoja ja mallikappaleita löytyy Intersport Kuopiosta. Tilauslomakkeen täyttäminen tehdään seuran sivuilta. Seuran toimistolla on yksittäisiä asuja jäljellä edellisestä tilauksesta, kysy tarvittaessa mitä asuja meiltä löytyy. Seura-asut ovat normaalia Adidaksen mitoitusta. 

Tilauksenne on sitova ja se laskutetaan teiltä tilauksen saavuttua. Tilaushintoihin lisätään painatuskulut. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, mikäli seuralla sattuu ylimääräisiä kokoja olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla.

Tilanneille lähetetään sähköpostia, kun asut ovat saapuneet ja valmiita noudettavaksi.

 

Lisäksi voit tilata seurakaupasta edustustuotteita.

Seurakauppaan pääset tästä.