Seura-asut

Adidaksen seura-asutilaus on avautunut. Mallisto on kilpailuasujen sekä tuuli- ja verryttely-asujen osalta sama kuin viime vuonna.

 

Tehdessäsi tilausta tarkistathan sen huolellisesti ja tilaat kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa. Asutilaus on avoinna 11.-25.11.2019.

 

Asutilaus on Kuopion Reippaan urheilijoille, toimitsijoille ja kaikkia seuran jäseniä varten!


 

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään viiden (5) kappaleen tilaus, jotta Adidas lähtee niitä toimittamaan. Siksi tilauksella on määräaika, että saamme mahdollisimman paljon tilauksia lähtemään kerralla.

Esimerkki: Meidän pitää saada viisi shortsitilausta, että shortseja aletaan valmistamaan. Niiden ei tarvitse olla samaa kokoa. Seura voi tarvittaessa tilata yhden ylimääräisen tuotteen varastoon, mikäli samaa tuotetta on tilattu vain neljä kappaletta.

Sovitustilaisuutta emme pysty järjestämään, koska sovituskokoja ei ole saatavilla ja niiden tilaaminen tuplaa toimitusajan. Seuran toimistolla on yksittäisiä asuja jäljellä edellisestä tilauksesta, joita voida käydä sovittamassa. Kokeilkaa myös kavereiltanne vanhoja Adidaksen asuja ja arvioikaa oikea kokonne. Adidaksen koot täsmäävät aika hyvin muihin merkin tuotteisiin, joskin kisapaidoissa ja topeissa on ollut sopivampaa tilata yhtä kokoa normaalia pienempi koko.

Tilauksenne on sitova ja se laskutetaan teiltä tilauksen saavuttua. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, mikäli seuralla sattuu ylimääräisiä kokoja olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla. Toimitus kestää 45-50 päivää, riippuen painatuksen nopeudesta. Rinnassa on Reippaan logo, ja tuotteiden saapumisen jälkeen niihin painatetaan seuran sponsorien logot.

Seuran sivuilla sekä Stadiumin seurasivuilla on tällä hetkellä tilattavissa oleva mallisto. Värivaihtoehtoja ei ole, vaan kaikki asut ovat Reippaan väreissä.

Tuotteiden nouto ja laskutus tapahtuu Kuopion Reippaan toimistolta.

Tilanneille lähetetään sähköposti, kun asut ovat saapuneet ja valmiita noudettavaksi.

Emme tietysti voi pakottaa seuramme urheilevia seura-asua pitämään muuten kuin SM-kisoissa. Tietysti seuran näkyvyyden, kumppaneiden ja yhtenäisyyden takia seura-asun pitäminen on erittäin toivottua niin harjoituksissa kuin kisoissa.
 

Seuraava asutilaus tehdään tarvittaessa/kysynnän ollessa riittävä keväällä 2020.