Ajankohtaista

Nyt kaikki innokkaat urheilijat ilmoittautumaan. Et tarvitse aikaisempaa kisakokemusta, 35-vuoden ikä ja Reippaan jäsenyys riittää.
Aki Salmisesta tuli Kuopion Reippaan ensimmäinen SM-mitalisti. Salminen otteli 7-ottelussa Mustasaaressa pronssia tuloksella 4848 pistettä. Kilpailun voitti Lohtajan Veikkojen Tero Ojala pistein 5360.
Kuopion Reippaan Maria Räsänen juoksi Tampereella erävoittoon Tähtienkisojen 60 metrin alkuerissä ajalla 7,60. Finaalissa Räsänen hurjasteli 7,51 ollen ylivoimaisesti paras suomalainen 0,2 sekunnin erolla seuraavaan. Tameka Wiiliams voitti juoksun ajalla 7,37. Kolmanneksi juoksi Jasmin Showlah HIFK ajalla 7,71.
Kuopion Reippaan Mette Lukin avasi voittamalla T12 sarjan 60 metrillä ajalla 9,14. Mette paransi ennätystään peräti 0,74 sekuntia. Santeri Vehviläinen voitti P14 60 meriä ajalla 8,31 ja korkeuden tuloksella 160. Iiris Sarnola pinkoi voiton T14 sarjan 60 metrillä. Joona Säteri voitti P15 sarjan korkeuden. Joonas Säteri urakoi voiton 60 mertin aitajuoksussa. Hanna Kuosmanen voittoon tasan viiden metrin hypyllä T15 sarjan pituudessa. Sami Hänninen oli nopein 17 sarjan aidoissa. Eetu Kumpulainen voittoon P11 sarjan 60 metrillä ajalla 9,12. Reippaan Jessica Miettinen voitti T14 sarjan pituuden tuloksella 454. Reippaan Murtorinne voittoon naisten 800 metrillä ja Pitkänen N19 sarjan 800 metrillä. Milla Mikkanen taivutti voiton N19 sarja seiväshypyssä. Samu Mikkonen 800 metrin ykkönen M17 sarjassa. Tuomas Rouvali pinkoi voittoon M19 sarjan 200 metrillä. Sara Hänninen nopein N17 sarjan 300 metrillä. Tuomas Rouvali ykkönen miesten kolmiloikassa ja Eveliina Rouvali T15 sarjan kuulassa. Väinö Klemola voitti miesten 3000 metriä. M35 sarjan 60 metrillä voittoon juoksi Kuopion Reippaan Juha-Pekka Tuomainen. M45 sarjan 60 metriä voitti Reippaan Tomi Julkunen.
Iiris Moisio teki historiaa T13 sarjan 1000 metrillä. Iiris otti Kuopion Reippaan historian ensimmäisen piirinmestaruuden. Naisten 1500 metrillä Maria Murtorinne jatkoi vahvaa omien ennätysten tehtailua. Miesten 400 metrillä taistelu voitosta käytiin Kuopion Reippaan Jouko Juntusen ja Matti Röppäsen välillä.
Perjantaina kisat alkavat klo 17:30 ja lauantaina klo 10:00. Mukana kaikki ikäluokat Sisulisä-ikäisistä veteraaneihin.
Seuran jäsenistön tilaamaat asut ovat saatavissa perjantaina 3.2.2012, klo 10.00 alkaen Forte Sportissa.
Kuopion Reipas oli iskukykyisellä joukkueella mukana Jyväksylässä lauantaina 28.1.2012 Keski-Suomen pm-halleissa. Naisten 800 metrillä Reippaan naiset ottivat kolmoisvoiton.