Ajankohtaista

Kuopion Reippaan urheilijoiden pistekilpailussa on lähes 40 urheilijaa saavuttanut pisteitä kauden aikana. Thomas Barrineua johtaa kisaa.
Yhteiskuljetus YAG -tapahtumaan lähtee sunnuntaina 24.6.2012 klo 9.30 Kuopiohallilta! Matkan hinta ja maksutiedot löydät tiedotteesta. linkki YAG-sivuille hyvä tietää: http://www.youthathleticsgames.fi/ Reippain terveisin Tiina ja Matti
Kuopion Reippaan Maria Räsänen on valittu Helsingissä pidettäviin yleisurheilun EM - kilpailuihin suomen edustajaksi 4 x 100 metrin pikaviestiin.
Reippaalaisittain parasta antia oli lauantain osalta Samu Mikkosen kolmas tila 17- vuotiaitten 1500m:llä
Suomen naisten joukkue on jahdannut EM - kisarajaa useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Reippaan Maria Räsänen on vakiinnuttanut paikkansa joukkueen rungossa kevään aikana.
Jämsän kestävyysjuoksu-, pituus- ja loikkakarnevaalit alkoivat reippaalaisella karnevaalivoitolla. Marianne voitti 19-vuotiaitten 800m:ä uudella ennätyksellä 2,10,45. Lisäksi syntyi tukku henkilökohtaisia ennätyksiä.
Huomenna torstaina alkaville ja sunnuntaihin kestäville Jämsän kestävyysjuoksu-, pituus- ja kolmiloikkakarnevaaleille on ilmoittautunut yhdeksäntoista reippaalaista kilpailuihin. Lajisuorituksia tälle porukalle kertyy kaksikymmentäseitsemän. Itse leiriin osallistuu kymmenkunta urheilijaa.
Kirpputorilla voit ostaa,myydä,vaihtaa ja lahjoittaa urheiluvarusteita sekä kaikkea muutakin.
Pohjois-Savon Yleisurheilun Vattenfall-seuracupin 1. osakilpailun voittaja Kuopion Väinölänniemellä maanantai-iltana oli Kuopion Reipas.Varpaisjärven Vire jatkoi vahvoja perinteitä seuracupissa ja oli toinen.
RSS ATOM