Ajankohtaista

Reippaalta lähtee kisoihin tällä kertaa hyvin juoksijapainotteinen ryhmä. Mukana on monta menestyksennälkäistä urheilijaa.
Kuopion Reipas lähettää Tampereella 27-28.2 käytäviin SM-hallikisoihin kymmenen urheilijan joukkueen. Hallikauden kilpailujen perusteella myös mitaliodotukset ovat korkealla.
Tampereella kisailtiin viikonloppuna Aikuisurheiluliiton hallimestaruuksista. Reippaalaiset saivat kisoista 4 kultaista, 7 hopeista ja 2 pronssista mitalia.
Tänään Kuopiohallilla on takasuora varattuna Kuopion Palloseuran testeille klo 17.00 eteenpäin!
Keskiviikkoillan iltakisat keräsivät runsaan osanottajamäärän ja tulostaso oli loistava. Mukana jälleen urheilijoita nassikasta 80v sarjalaiseen ja yleisessä sarjassa kansallista kärkeä!
Mukana oli urheilijoita 9 vuotiaista ikiurheilijoihin asti. Tonnilla nähtiin tiukkoja kilpailuja, mm. P15 Juho Savolaisen ja M50 Jukka Kaukolan yhteenotto oli juoksu-urheilua parhaimmillaan.
Kuopion Reipas järjestää helmikuussa avoimet hallikisat junioreista aikuisiin. Tarvitsemme toimitsijoita ja talkoolaisia runsaslukuisiin tehtäviin. Nyt voit ilmoittautua valitsemaasi tehtävään.
Reippaan urheilijat ovat avanneet runsaslukuisesti kilpailukauttaan hallikisoissa mm. Joensuun pm-halleissa. Tampereelta keihäänheiton hallimestaruuskilpailuista myös mitalitili auki!
RSS ATOM