Ajankohtaista

Olli Pulkkanen aloittaa valmennuspäällikkönä 1.10.2013 Kilpailukausi 2013 on ollut Reippaan osalta menestyksekäs. Onnittelut kaikille urheilijoille ja valmentajille hienosta kaudesta 2012 – 2013. Urheilijoille, joilla on ollut ongelmia terveyden kanssa, toivotamme tsemppiä ja pitkäjänteisyyttä, aikanne tulee vielä. Haluamme kehittää toimintaamme edelleen. Olemme saaneet ja saamassa edelleen vahvistusta valmentajajoukkoihin. Seuran johtokunta on palkannut yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, Pohjois-Savon urheiluakatemian ja Suomen Urheiluliiton kanssa päätoimisen valmennuspäällikön. Valmennuspäällikkönä aloittaa 1.10.2013 liikuntatieteiden maisteri Olli Pulkkanen.
Kuopion Reipas on Kuopio Maratonin toinen pääjärjestäjistä. Jo lähes 80 vapaaehtoista on mukana. Muutamia henkilöitä tarvitaan vielä!
Turussa M/N16/17-sarjojen Suomen mestaruuskilpailut jatkuivat Reippaan urheilijoilta erinomaisesti. Samu Mikkonen voitti M17-sarjan 800 metriä ja Sami Hänninen varmisti kaksoivoiton napaamalla hopeaa. Vili Holopainen otti toisen voittonsa kisoissa M16-sarjan 800 metrillä. Ville Hyttinen venytti M16-sarjan 3-loikassa pronssille.
Kuopion Reippaan Vili Holopainen ja Eveliina Rouvali palkintopallille 16/17 -sarjojen SM-kilpailuissa.
Kuopion Reippaan iskukykyinen joukkue aloitti SM-kilpailut Turussa erinomaisesti. Samu Mikkonen otti M17-sarjassa hopeaa 3000 metrillä. Ville Hyttinen juoksi hienosti 300 metrillä finaaliin.
Joona Välipakka avasi reippalaisten kultamitalitilin voittamalla P15 kolmiloikan ennätyksellään 13,11. Joonan loikat olivat kisan tasapainoisimmat ja sarja varsin kova; 12,87, 13,11, 12,90, 13,09, X, 12,11. Varsinkin yliastuttu oli tosi pitkä. Elias Kokkonen varmisti reippaalaisten toisen kultamitalin loikkimalla 11,32 jolla lukemalla varmistui joukkuekultaa.
Finaalissa kisaamme isojen kaupunkien (mm. Helsinki, Espoo, Tampere) kanssa, joten odotettavissa on hyviä tuloksia ja uusia ennätyksiä. Finaaliin emme suinkaan lähde viimeiseltä tilalta ja tavoitteenamme on olla paras itä-suomalainen joukkue! Joten Lappeenranta ja Imatra vapiskoon! Finaali kisataan lauantaina 31.8.2013 klo 10.30 alkaen. Matkaa Kuopiosta Imatralle on n. 235km, aikana 3-4 tuntia, joten joudumme lähtemään jo hyvissä ajoin eli linja-auto lähtee Vänäriltä klo 5.30!! Lähtö on Vänärin kentältä, koska otamme mukaan omat seipäät. Paluu Vänärille tapahtuu iltahämärissä, koska Imatralta lähdemme paluumatkalle palkintojenjaon jälkeen joka on n.klo 16.15.
Kuopion Reipas on Kuopio Maratonin toinen pääjärjestäjistä. Maratoniin on vielä runsaat kaksi viikkoa aikaa, mutta Reippaat vapaaehtoiset ovat jo työn touhussa.
Viime vuonna Reipas pääsi finaalin sijalta 15. Joten suunta on ylöspäin. Paras Itä-Suomalainen joukkue oli sijalla 12, Lappeenrannan Urheilumiehet (LUM). Finaalissa tavoite onkin voittaa LUM ja olla itäisen alueen paras! Seuran edustajiksi valituille ja virallisille huoltajille lähtee sähköpostiviesti finaalimatkasta tämän päivän/illan aikana. Joten lukekaa postianne ahkerasti!
RSS ATOM