Tukea harrastamiseen

Vuoden 2020 tukihaku on päättynyt. Mikäli saamme vuoden 2021 aikana uuden rahoituksen harrastustoiminnan tukemiseen, avataan haku uudestaan. Suosittelemme tutustumaan mm. Pohjois-Savon Liikunta ry:n juhlarahastoon tai Hope ry:n tukeen, joista voisi löytyä apua talouden kannalta haastavissa tilanteissa. 

Jos perheellännne on tiukka taloudellinen tilanne, voitte hakea Reippaalta tukea 7-15-vuotiaiden lasten- tai nuorten liikunnan harrastusmaksuihin. Avustuksella pyritään Opetus- ja kulttuuriministeriön asettamien tavoitteiden mukaisesti lisäämään tasapuolisia harrastusmahdollisuuksia. Tarkoitus on tukea vähävaraisten perheiden lasten- ja nuorten viikoittaista liikunnan perustoimintaa. Hakemisen perusteeksi riittää tiukka taloudellinen tilanne, joka voi johtua mm. perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä.

Avustuksella katettavan liikuntaharrastuksen perustoiminnan tuki on korkeintaan 50 euroa kuukaudessa yhtä lasta tai nuorta kohden. Urheilukilpailumatkoja ja leirejä ei katsota perustoiminnan hintaan kuuluvaksi.

Hakemus tulee lähettää sähköpostilla 

toimisto@kuopionreipas.fi tai

jonna.kettunen@kuopionreipas.fi

 

Hakemus on vapaamuotoinen, johon tulee hieman avata tilannetta ja kertoa, miksi tuki olisi tärkeä juuri teidän perheellenne. Hakemukset käsitellään toiminnanjohtajan ja Reippaan puheenjohtajan toimesta.

Lisätiedustelut puhelimitse

Jonna Kettunen 
p. 050 361 2596

 

Hakemalla avustusta annatte luvan käsitellä tietoja luottamuksellisesti Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Avustusrahasto on perustettu AVI:n rahoituksella, osana Kuopion kaupungin avustustoimintaa.