Miten mukaan

Ryhmiin ilmoittautuminen tehdään sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen perusteella ostamme lapselle yleisurheilulisenssin (vakuutus+kilpailulisenssi) ja lähetämme laskun sähköpostitse (ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen, mikäli peruutusta ei ole tullut). Myöhäisesta peruutuksesta laskutamme laskutuskulut. Täytä ilmoittautumistiedot huolellisesti lapsen nimellä ja vanhemman sähköpostiosoitteella.

 

Ilmoittautuminen on sitova.

Yhden kokeilukerran jälkeen harrastus katsotaan alkaneeksi ellei peruutusta ole ilmoitettu toimisto(at)kuopionreipas.fi osoitteeseen.
 

Ilmoittautuminen kevätkauden 2023 yleisurheilukouluihin avautuu 28.11. alla olevan linkin kautta

Ilmoittaudu mukaan

 

Tapaturman sattuessa: lievemmät vammat (esim. haavat, nyrjähdykset) hoidetaan ensiapulaukusta löytyvillä välineillä, tarvittaessa ilmoitetaan vanhemmille. Suuremmat vammat (esim. aivotärähdys) hoidetaan tarpeellisten menetelmien mukaan ja soitetaan vanhemmille. Myös tästä syystä ilmoittautuminen on tärkeää.

Harjoitus muutokset: Urheilukouluharjoituksia harjoituksia koskevat muutokset ilmoitetaan ryhmän Whatsapp -ryhmässä sekä ryhmän sopimien viestimien kautta

Urheilukouluvarustus: lenkkarit, verkkarit tai muut urheiluhousut ja juomapullo.

Vanhempien olisi hyvä (ainakin alle 12 v.) saattaa lapsensa harjoituksiin sisälle asti varmistaakseen lapsen pääsy harjoituksiin sekä tutustua ohjaajiin ja muihin vanhempiin.

 

Seuran kotisivut ovat seuran merkittävin tiedotusväline ja sieltä löydät parhaiten tietoja seuran toiminnasta ja uutisista.